Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kusi mnie żeby poinformować pewną dziewczynę, że spałam z jej chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Opiszę Wam jak wygląda sytuacja. Napiszcie proszę co byście zrobiły na moim miejscu :) Studiuję w Szkocji. Przespałam się z innym studentem (niemcem). Po imprezie poszłam do niego na noc. Rano wstałam i przy śniadaniu zaczęliśmy rozmawiać i wyszło na to, że on jest zajęty i że znam jego dziewczynę! To jest wręcz nieprawdopodobne, że tak się stalo ale tak jest (ja z jego dziewczyną brałam udział w takim międzynarodowym projekcie). Po tym tak pół serio pół żartem powiedziałam, żeby mnie lepiej nie wkurzał :) A on wtedy się strasznie zdenerwował i podszedł do mnie i powiedział żebym nawet nie śmiała myśleć żeby zbliżyć się do jego dzidwczyny i że jeśli coś zrobię to go jeszcze popamiętam Ja się wtedy wkurzylam, bo nie znoszę jak ktoś mi grozi i wyszłam a teraz mysle sobie, ze moze z czystej zlosliwosci poinformowac jego dziewczyne o tym ze jej facet ja zdradzil na obczyznie. Co wy na to ?

ja na to tylko tyle że jestes trollem bez życia prywatnego z bujną wyobraźnią.

Gość gość
haha a jakby cie polska k***o z patologii zechcial,to nie mialabys tego problemu. Zamiast sie mscic to przestan byc takim s****wem to moze ktois cie zeche

Gość gość
Z niemcem spalas ty szmato

Gość gość
haha a jakby cie polska k***o z patologii zechcial,to nie mialabys tego problemu. Zamiast sie mscic to przestan byc takim s****wem to moze ktois cie zeche Tyle w temacie

Gość gość
Daj spokój po oberwiesz nie tylko od niemców ale i polaków

Gość gość
Albo bujna wyobrażnia bierze cię pod górkę a teraz moższ zejść na dół,nikt nie lub szmatą wycierać

Gość gość
chcesz ze złośliwości jej powiedzieć że jesteś dziwką? powodzenia ^^