Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Filigranowa, czy duża pani?

Polecane posty

Gość gość

Która lepsza będzie w łóżku?

Gość gość
Jedna i druga dobra byle miała fantazje w łóżku.

...głupie pytanie jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki ! ...są gusta i guściki co pasuje jednemu drugiego morze odrzucać ... nie powinno się opierać na stereotypach a na własnym guście. Jedni mówią że ludzie przy tuszy są bardziej jowialni i częściej w dobrym nastroju niż ludzie szczupli, podobnie z kobietami ponoć te puszyste są bardziej namiętne od "wieszaków" ...ale to stereotypy, każdy lubi co innego

Gość gość
Filigranowa to figura dziecka. Niska, chuda bez cyckow i bioder. A duża to taka np Rihanna - 174cm wzrostu i ładny tylek

Gość gość
zdecydowanie filigranowa 160-165cm,55-60kg, krągła a nie chuda, biust B w porywach do C , ze ślicznie odstającym tyłeczkiem;) takie są najfajniejsze:)

Gość gość
Filigranowa nie może być kragla. Kragla możw być niska, ale Filigranowa to określenie dziewczyny całej małej bez Żadnych wypuklosci. Poza tym co to znaczy miseczka b,c? Czy wiesz ze np 65c to mikroskopijny biust?

Gość gość
Duża w sensie? Że wysoka czy że gruba?

Gość gość
Wysoka i zgrabna czyli ja :-)

Gość gość
Filigranowa to figura dziecka. Niska, chuda bez cyckow i bioder x Co za brednie, filigranowa to kobieta drobna, ale może być też kształtna np. Katarzyna Glinka czy Kylie Minogue. Filigranowa nie znaczy bez piersi czy bioder.

Gość gość
Ani glinka ani minouge nie mają kształtów wiec jest tak jak pisałem.

Gość gość
Ani glinka ani minouge nie mają kształtów wiec jest tak jak pisałem. x No tak, ty pewnie z tych którym podobają się takie laski zapodaj.net/0d2e6b52662ac.jpg.html zapodaj.net/07366a73c76f6.jpg.html

Gość gość
Ja myślałam i dalej myślę, że jestem filigranowa, jestem niziutka, mam zaledwie 158cm, ale jestem dość proporcjonalna 84/85-63-90 co prawda, mam małe piersi (65D) ale jakoś współgrają z reszta figury i myślę, że nie jest aż tak źle, no doopy nie urywa ale wzroku też nie psuje :P

Gość gość
Do mnie duzo osob mowi, ze jestem filigranowa i tak muslalam, ale chyba nie, bo jestem szczupla, niska, duzy biust, waska w talii, mam tylek, nie wiedzialam, ze filigranowe sa plaskie takie dzieciece.

Gość gość
Filigranowa, to kobieta ogólnie drobna, malutka, ale kobiece atrybuty posiadać może i to nawet jest wskazane i mile widziane :) Ale budowa ciała nie ma wpływu na jakość seksu i to jaki kto jest w łóżku.

Gość gość
To od zbyt wielu czynników zależy, żeby powiedzieć. Istnieją kobiety ze 188 cm wzrostu i lekką nadwagą które są demonami seksu, niepodrosłe anorektyczki które nie mogą z siebie nawet iskry wykrzesać, i zupełnie normalne filigranowe kobitki które sprawiłyby, ze pierwsze wymienione panie zaczęłyby się rumienić ;)

Gość gość
Prawda! To zależy od podejścia partnera. Jeśli czuję się seksowna pod wpływem samego spojrzenia,to nawet Syrenka obleje się rumieńcem :-)

Gość gość
16:56 musisz być facetem który nie wie że 65 to obwód pod biustem a miseczka c to juz spory cyc:D

Gość gość
17:59 tak. jesteś filigranowa to plus:)