Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie zginelo "popsute libido"

Polecane posty

Gość gość

bardzo interesujace. bylo i nie ma. temat zboczyl z wytyczonej trasy, bo nawigacja w postaci "pijanej marzenki mowiacej od rzeczy" sie zawiesila.. czy komus przeszkadza fridowy punkt widzenia?

Gość gość
Annonymous sie uwzieli na czeskiego i go zablokowali :D

przykre.. :D bardzo dobrze to rozumiem. przewaznie pisze korzystajac z obcych serwerow. teraz tez.. niech zyje czeskie proxy ;)

Gość gość
a było? chyba za rzadko zagladam:) chyba to coś dla mnie:) bo chyba mi się popsuło:(

Szczęście w nieszczęściu, że Autor nie wypunktował tych prawie trzystu powodów, dlaczego kobieta uprawia seks :P To byłaby niepowetowana strata.

Gość gość
Zawsze mozesz zalozyc temat na czeskiej kafeterii :D :D

Gość gość
To nie moja ksywka tam widnieje :D

Gość gość
Gadasz z facetami o seksie homo? Fajnych masz kumpli :D haha To jak ta twoja zona ma na imie? Andrzej? :D :D

Gość gość
Chyba sobie nie popiszesz Rescator :)To w sumie dobrze, bo wyraźnie czerpiesz jakąś dziwną przyjemność z doskonałej umiejętności prowokowania ludzi, a następnie odwracania kota ogonem. Twoje dyskusje chyba nie mają na celu znalezienia odpowiedzi, chcesz raczej udowodnić wszystkim, że nie mają racji, połowie przy okazji ze są idiotami. Jeśli kiedyś weźmiesz na tapetę trudniejszy temat, np 2+2=94, wtedy chetnie poczytam, jak bardzo erytrystyka jest skuteczna w twoich rękach :)