Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tu nie zdradzić jak żona pracuje za granicą

Polecane posty

Gość gość
zauważcie Panowie że to jakaś jedna stara wenera się tak udziela i bluźni. Pewnie jakaś z plebani ma przerwe usmiech.gif o proszę, znasz te klimaty, księdzu też sie chodzisz nadstawiać ? :)

Gość gość
a po drugie to małżeństwa gdzie dochodziło czasami do skoków w bok trwają do tej pory tak szczególnie te po rozwodzie z powodu zdrady :D

Gość gość
Jak bym mogl tak sobie latać co 2 tygodnie to nie bylo by problemu a wydać 3 tysiace w miesiącu na bilety to nam sie nie kalkuluje to tyle co rata kredytu

Gość gość
przestań kopiowac te teksty, bo już pół forum z ciebie łacha drze. Pewnie Cię facet notorycznie zdradzał i teraz leczysz frustracje wyzywając innych :-)

Gość gość
autorze przestań się tłumaczyć jakiejś tęoej p*****e. Twoja sprawa co robisz i tyle. Masz okazje to bzykaj. Na ręcznym długo nie zajedziesz.

Gość gość
moze ta co tak pisze byla zdradzona i teraz tak pisze

Gość gość
twoja zona zalosny autorze zrobi dokladnie ci to samo co ty jej.... skoro tobie wolno to i jej tez wolno zapamietaj to sobie nedzna kreaturo... ty ja zdradzisz tutaj a ona rowniez ,odplaci c****eknym za nadobne. nie zapominaj ze jest rownouprawnienie. nie ma zadnej przeszkody zeby sobie znalazla fajnego faceta na seks tylko.

Gość gość
i niech sobie szuka. Roz******la mnie to babsko. Faktycznie ktoś ją zdradził i teraz biedna nie radzi sobie z tym :-). Odwal się od autora i jego żony niech sobie robią co chcą :-)

Gość MiuaMiauMiau
A mnie nikt nie zdradził, a jednak uważam, że facet nie ma jaj. Po 1. jak chce skakać w bok to powinien najpierw uzgodnić z żoną. Porozmawiać, że nie pasuje mu taki układ i ma swoje potrzeby.... Po 2. Jak ma pełno siana (podobno) to raz w miesiącu może do niej jechać. W końcu na żadną miłość nie żal pieniędzy.... po 3. Nie pisz, że na samej masturbacji nie można ujechać. Wiele facetów pisało, że są prawiczkami do 30roku życia. czyli masturbują się ok. 15 lat i tylko tak się zaspokajają. A tak to Ty chcesz pokazać jaki to Ty męski nie jesteś.... A jesteś wg. mnie zwykłym samcem, który ma w d swoją partnerkę bo on ma teraz ochotę p*****ać... A mam jeszcze jedno pytanie do twoich obrończych kolegów... OD kiedy prawdziwi faceci siedzą na babskim forum??? :> Ewidentnie pisze: Kafeteria.pl Forum dla KOBIET

Gość gość
kolejna ale za to mniej wyszczekana obrończyni moralności :-) a co do forum to jakbys nie zauważyła to forum jest tak kobiece jak d***** jest dziewicą :-)

Gość MiuaMiauMiau
No przykro mi, że taka nazwa jest wpisana :D Wyrażam swoje zdanie - po to autor pisał by mu odpowiadać. w związku przede wszystkim ROZMOWA! powinien powiedzieć, że ma swoje potrzeby,a nie roochac na boku. Zresztą, niech facet się postawi w sytuacji swojej żony. Miło by mu było, że kobieta zamiast z nim pogadać idzie dawać dooopy po kątach.. :/

Gość gość
Ja wyrażam swoją opinię na ten temat. W każdym związku powinno się rozmawiać zwłaszcza, jeśli chodzi o delikatne tematy. Ale róbcie jak uważacie. Wg mnie autor nie jest żadnym stuprocentowym facetem, bo miał kilka lasek w czasie małżeństwa :). Nie ma się czym chwalić. Mógłby się chwalić tym, że postawił sprawę jasno - Albo on, albo praca, że ma swoje potrzeby.. A nie, że muszę coś wyroochac - to, to zrobię bez wiedzy żony :)

Gość gość
Up Gdzie on napisal ze ma w choj kasy? Zreszta jak ktos nigdy nie porochal nie bedzie go ciaglo i zwykle jechanie na recznym wystarczy... gorzej jak ktos tego "zasmakowal" to walenie konia wystarcza na chwile ale tak czy siak trzeba porochac. Szkoda mi tych panienek na forum bo mysla ze ich facet nie zdradza XD glopie p***y i mysla ze wiedza o facetach omfg .

Gość MiuaMiauMiau
Szkoda mi tych panienek na forum bo mysla ze ich facet nie zdradza XD glopie p***y i mysla ze wiedza o facetach omfg . xxx Tak mój nie zdradza. Wiesz czemu? Bo ma sex na zawołanie, lubie się mu udostępniać w jakikolwiek sposób :) Jak się dba o faceta to nie zdradzi. A jesteśmy ze sobą od 15 lat. I taki układ mamy też od takiego czasu. Nawet jak byłam w ciąży zaspokajałam go zawsze. Jestem typem kobiety, która przyjdzie sama bez powodu i zrobi laskę swojemu facetowi by się czuł dobrze. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ty nie wiesz. Tobie się po prostu wydaje. Nawet jak Cię zdradza to Ci tego nie powie :-) więc tak sobie myśl. Możesz dbać ile chcesz. Nie zmienisz faktu że facet co jakiś czas musi spróbować innej cipki. Naiwność jest najlepszą cechą kobiet. :-)

Gość MiuaMiauMiau
Wiesz co - mówisz za wszystkich facetów? Ciekawe, ze wszystkimi spałeś, że wiesz o tym?:> Mój na bank nie zdradza. Uwierz mi, nie ma kiedy - pracujemy razem, brak delegacji itd. Każda chwila spędzana razem. A on nie ma 1 pozycji i tylko po ciemku :). Zwyczajnie mu zazdrościsz dlatego piszesz, jakiś ty wszechwiedzący :D

Gość gość
Masz rację. ...niech Ci przysyła kasę na d********.idioto. ..

Gość gość
Masz rację. Bierz wszystko co jest chętne. A żona niech z**********la na twoje d****** Żałosny gnojek. Masz problem? Wsadż se w drzwi i laćkiem go.

Gość gość
miaumiau. Masakra z taką babą. Praca razem i ciągle przy nim siedzisz. Na jego miejscu jak tylko bym był gdzieś chwile sam to bym poszedł na d***** żeby odpicząc od takiego babska :-)

Gość gość
dokładnie nikt mu nie zazdrości. Taka baba to jakiś koszmar. Po drugie nie chodzi o ilość pozycji :-) nie rozumiesz mężczyzn. Lepiej mieć jedną pozycje z dwiema cipkamo niż dwie pozycje z jedną :-) zwłaszcza przez 15 lat. Na bank Cie zdradza, tylko cicho siedzi :-)

Gość MiuaMiauMiau
Oczywiście :) Zwłaszcza ze sam chciał by tak było :D. Wiesz, to nazywa się miłość - spędzanie wszystkich chwil ze sobą, nie nudzenie się itd. A my rozmawiamy o wszystkim :) Ale dobrze, nie będę się z Tb kłócić. Grunt, ze ja z moim jestem szczęśliwa i jesteśmy w normalnym związku :). Nikt się za plecami nie bzyka, w przeciwieństwie do Ciebie. Czas zakończyć ta głupawa dyskusje z osoba, która nie interesują uczucia, tylko najważniejsze jest sobie ulżyć fizycznie :)

Gość gość
bls bla bla. Tak się kochacie że siedzisz na forum erotycznym i wypisujesz bzdury. A on pewnie w drugim pokoju ogląda p****la i wali sobie. O przepraszam Ty jedną ręką piszesz a drugą trzepiesz, przecież zawsze jesteście razem :-)

Gość MiuaMiauMiau
Cieszę się, że istnieją jeszcze faceci, którym zależy nie tylko na seksie, a także na swojej dziewczynie/żonie. Interesuje ich rodzina, a nie bzykanie każdej laski na świecie. Ale dobrze, wy wiecie swoje, ja swoje. Kłócić się nie mam zamiaru z chłopcami, którzy myślą członkiem :) Nie marnuje już czasu na Was, idę do mojego mężczyzny :)

Gość gość
gość dziś bls bla bla. Tak się kochacie że siedzisz na forum erotycznym i wypisujesz bzdury. A on pewnie w drugim pokoju ogląda p****la i wali sobie. O przepraszam Ty jedną ręką piszesz a drugą trzepiesz, przecież zawsze jesteście razem usmiech.gif xxx Leży obok i czyta ze mną jacy "faceci" istnieją :) Też ma niezłą polewkę. Rocznik 74 i jakoś jedna kobieta mu starczy, ale fakt.. on wychowany został przez normalne osoby, a nie "j***czki". Pozdrawiamy, pa :)

Gość gość
A jak ciebie nie ma to zone stuka sasiad czeski siurku? :D

Gość gość
Jezuu... Nie mogę tego czytać. Jeżeli ona ma Cię w du.pie to po prostu skończ to i pokochaj inną. Jeżeli ona wyjechała by wam żyło się lepiej to jesteś zwykłym debilem. Nie myślałam, że te forum jest dla zwierząt. Kurffffa, na prawdę nie widziałam, że tu siedzą aż tak popsuci ludzie. Nie można tego czytać. Tak na prawdę to widzę tu zakompleksionych i przede wszystkim ludzi, którzy dostali kiedyś porządnego kosza. Wszyscy jesteście osrani i będziecie się smażyć w piekle. Fuuj!

Gość gość
Też myślałem że miłość jest taka piękna do 15 lat od poczatku znajomosci potem to tylko przyzwyczajenie seks od biedy bo albo praca albo dzieci nie jestem za zdradzaniem ale rozumiem autora

Gość gość
w jakim piekle??? W mikołaja też wierzysz?

Gość gość
Jeszcze nie znalazłeś nic zapluty ćwoku..

Gość acordeon
Wszyscy tu psioczą na autora (głownie kobiety chyba),a w życiu nie jest tak kolorowo i nie zdradzają tylko faceci,ale też kobiety nie wiem jak jest u autora tematu,ale taka rozłąka w wieku 30 lat jak pisze to nie jest nic dobrego dla związku sam jestem przeciwnikiem takich sytuacji ale dlaczego od razu wieszacie na kimś psy są gorsze przypadki typu katowanie żony,alkoholizm kochanki i to nie jedna połóżcie się w jego sytuacji.Możliwe,że zbyt pochopnie podjął jakieś decyzje ale w tym wieku to jeszcze hormony mają przewagę