Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiziaZMaxem

Dobry szampon dla pupila

Polecane posty

Gość MiziaZMaxem

Hej, niedawno zaadoptowałam psiaka - Maxa, wiec jestem świeżo upieczona psią matką :) szukam jakościowych kosmetyków do jego pielęgnacji, hipoalergicznych i skutecznych. Znacie jakies firmy godne polecenia?

Gość gość
Szzcerze?! Psów w ogole nie powinno sie kąpać. Zadne szampony, bo to oslabia naturalna oslone skóry, psy chorują. Powiem Ci,ze mojego psa ( a ma pona 14 lat ) nie kapałam nigdy w zadnych srodkach, jest zdrowy, ma piekna blyszcaca sierść ( ludzie zaczepiaja, skad taka:)) , nigdy nie smierdzial. Fakt, ze chodzi tylko po ogrodzie/lesie, prawie wcale po ulicy. Owszem, kapie sie chetnie w morzu, jeziorze, pare razy mylam go w domu w wanience - ale wyłacznie woda.

Gość gość
Dr Seidel czy jakoś tak. Hypoalergiczny. Ładnie by wyglądał mój pies gdyby nie kąpiele. Przecież sierść się kurzy. Lepsze to niż kąpiel w rzece. kiedyś dopiero syfow złapał po kąpieli na łonie natury

Gość amelidablekitna
ja kupuje szampon pchełka z olejkiem z drzewa herbacianego. sierść wygląda bardzo ładnie, a sam szampon jest odpowiendni nawet dla szczeniąt wiec jest naprawde delikatny.