Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula1511

pomocy

Polecane posty

Gość paula1511

Pomocy !!!! Jestem paula mam 17 lat i nie mam już sił żyć każdy mnie szmaci a ja nie umiem się bronić odkąd się urodziłam cały czas problemy rodzice mnie nie kochają i mówią ze nie potrzebnie się urodziłam a rodzeństwo mnie cały czas bije i śmieje się ze jestem brzydka gruba . Moja siostra jest w ciąży a ja mam wyrzuty sumienia bo to moja winna ze się urodziłam a ja nic nie robie i się na mnie wyżywa i powiedziała mi ze jeśli dziecko się urodzi chore zabija mnie wiem ze to jest prawda bo znam ich. Całe życie od gimnazjum rodzice mnie zostawiają w domu nawet w święta musze sama siedzę w domu albo spać na polu mam 17 lat i jestem w liceum nie zarabiam a nie pracuje od 13 rok życia radzę sobie sama kupuje książki i wszystkie inne rzeczy. Kiedy byłam w gimnazjum byłam nowa i ze starszych klas chłopaki traktowali mnie jak szmate barali za szkole i kazali mi robić rzeczy których nie chciałam kazali mi klekac , lub uprawiać sex dobierali się do mnie jak tego nie robiłam bili mnie cały czas i śmiali się ze śpię na polu . Szkoła w ogóle nie reagowała i nauczyciele tez. Teraz dzieje się to samo jacyś chłopacy starsi ode mnie chodzą zamna i nie dają żyć non stop mnie trzymają za ręce a jak czegoś nie zrobię biją juz zostałam pobita przez nich i cudem uniknelam próby gwałtu pomógł mi przyjaciel i koledzy których bardzo kocham . Mam dość całego mojego życia nie mam nic z życia i chce umrzeć bez boleśnie i szybko proszę pomóżcie mi . Bo juz mam. Dość tego życia a dla ludzi takich jak ja nie ma życia

Gość gość
Ucieknij z domu pójdź z tym na policje

Gość gość
Ja jestem przerażona tym co mówisz. Ale dlaczego twoi rodzice tak cię traktują a rodzeństwo normalnie? Nie możesz dać sobą pomiatac a to ze koledzy się śmieją olej to. Przede wszystkim zgłoś to do opieki społecznej. Jak masz oparcie w przyjaciołach to poproś ich o pomoc. A nie masz nie wiem babci ciotki może ci ktoś pomoże? Ale jedyne wyjście to musisz się wyprowadzić i pójść to zgłosić na policje. nikt nie ma prawa tobą pomiatac!!!!

Gość gość
I każdy ma prawo do życia takie samo ale o życie trzeba walczyć. Jesteś młoda tyle przed tobą na pewno sobie poradzisz.

Gość gość
Co ty dziecko p********z to glowa mala Wyobraznia i fantazja to jest to!

Gość gość
Uważaj bo się popłacze, ale najlepszym wyjściem jest poniżać się dalej

Gość Paula1511
Dzięki wielkie za niektóre rady. Wiedzę ze ludzi nie mają serca . Dlatego chce umrzeć powiedzcie mi jak to najłatwiej zrobić. Boje się iść na policje