Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patkagratka

Test pozytywny i negatywny

Polecane posty

Gość Patkagratka

Hej dziewczyny. Staramy się z mężem o dzidziusia i w 25 robiłam pierwszy test (nordtest czułość 25) i wyszła mi bardzo bladziutka druga kreska, mój mąż jej nawet nie zauważył, ale w niedzielę 26 Poleciał rano do apteki i kupił test Bona o czułości 10 na którym nie wyszło nic, dzisiaj rano 27 zrobiłam kolejny nordtest i wyszła druga kreska, może nie tak intensywna jak testowa ale mąż stwierdził że tu z całą pewnością druga kreska jest. Bardzo bym chciała żeby był to wynik pozytywny. Do tego mam mnóstwo różnych dziwnych objawów np. Dużo bialawego śluzu gdzie w drugiej połowie cyklu zawsze mam sucho, a teraz od owulacji mam non stop uczucie wilgotności. Pomóżcie proszę bo ja już nie wiem co mam myśleć.

Gość Patkagratka
Dodam że miesiączkę mam mieć jutro.

Gość gość
Ja mam kiepskie zdanie akurat o testach strumieniowych.Robiłam 4 dni po spodziewanym okresie i po 10 minutach wyszła bardzo blada kreska,płytkowy w ten sam dzień wyszedł od razu pozytywny, powtarzałam kilka dni testy bo nie dowierzałam :D I kilka razy strumieniowy wyszedł z bardzo bladą kreską prawie nie widoczną kiedy płytkowy pokazywał 2 wyraźne krechy

Gość gość
A spróbuj może jeszcze jakimś innym testem? Tzn innej firmy niż robiłaś. Albo jak masz możliwość,to idź na bete hcg,to na 100% da wiarygodny wynik :-)