Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Ile może kosztować poród sn w prywatnej klinice ze znieczuleniem

Polecane posty

mam trochę środków na koncie, wiem że jest to wydatek rzędu kilku tysięcy (ale na dziecku, jego porodzie i zdrowiu nie zamierzam oszczędzać). chciałabym rodzić w prywatnej klinice, żeby mieć własny pokój, bez stresów że będę miała złą opiekę medyczną, że będę na zbiorowej porodówce.... chciałabym też wziąć znieczulenie, zapłacić za nie bo wiem że znieczulenie jest niby ogólnodostępne ale potem go nie chcą podać lub podają że jest tylko na 1 fazę porodu (a kilka pań pisało że to nie prawda bo same miały znieczulenie również przy partych). ile takie coś może kosztować? bo wiem że samo znieczulenie koło 1 tys.

Gość gość
W Salve w Łodzi poród sn 3200 całość a cc 3900

Gość gość
Warszawa sn -12000

Gość gość
Zależy gdzie mieszkasz. Bardzo dobra klinika jest w Szczecinie, wspaniale tam organizują porody sn, w razie czego decyzja o cc zapada w kilka minut. Koszt to około 6 tys.

Gość gość
Też polecam salve w łodzi, tam prowadzę ciąże i tam będę rodziła choć mam ok 100km, na ileś set opinii, chyba nie ma ani jednej zlej. Ceny jak wyżej, według mnie jedne z najniższych jeśli chodzi o poród w prywatnej klinice.

Gość gość
Eskulap w Bielsku Białej sn 2300zł