Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi jest??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na pewno udam sie do lekarza ale chcialam spytac czy ktos mial podobnie bo sama nie wiem co myslec. 13lipca mialam @ kolejna przewiduje na 11 lipca a od deoch dni umieram z bolu piersi, sikam jak opetana mimo ze malo pije zjadlabym konia z kopytami i ciagle bym spala... Ostatnia @ nie byla jakos specjalnie intensywna. Kocham sie dosc czesto z partnerem ale sie nie zabezpieczamy bo mamy przerywane stosunki. Co myslicie? Jak na 3tyg do @ to bol piersi mnie nie pokoi bo zawsze pojawial sie tydzien wczesniej.

Gość gość
Mam podobnie tylko @ miałam 10 lipca a jakis ponad tydzien boli mnie podbrzusze i jajniki z tym ze w stosunku najprawdopodobniej doszlo do finału z niewielką ilością ale jak to mówią wystarczy niby nawet kropla i nie wiem czy cos moglo sie tam cos wykluc czy nie :)

Gość gość
Mi jeszcze dochodzi dziwne klocie w pochwie a na testy za wczesnie.

Gość gość
to zrób test.

Gość gość
/wy wszystkie jesteście w ciążach...UROJONYCH!!!

Gość gość
Up

Gość gość
też tak miałam zrobiłam test negatywny więc odetchnęłam z ulgą. po jakimś czasie powtórzyłam bo czułam że muszę i teraz mam 2miesięczną córeczkę :)

Gość gość
Zastanawia mnie ciągle ten ból piersi, jestem tydzień po @ i prawie 3tyg przed kolejna... nie mogę spać na brzuchu ani się dotknąć nie mówiąc o chodzeniu po schodach.. do tego to uciążliwe parcie na pęcherz i jakbym mogła to jadłabym i spała na przemian, ale za wcześnie chyba na takie objawy, ale jak wiadomo każdy organizm jest inny.

Gość gość
Ja pierdziu :-O Dziewczyno...owulacje bedziesz miec..jak tydzien temu okres mialas ... Poczytaj troche o cyklu kobiety....

Gość gość
Owulacja nigdy mi nie dawala tak popalic, w sumie po za klociem jajnika nic innego nie czulam a teraz jajnik cisza a ja wytrzymac nie moge...