Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchable

FAJNE STOPKI??? Gatunek wymarły (NIESTETY!)

Polecane posty

Gość touchable

Hej, mam 20 lat i kocham kobiece stopki, lato to dla mnie najlepszy okres w roku, mnóstwo kobiet chodzi w klapkach, japonkach itd i mogę się napatrzeć ile chcę. Widziałem już bardzo dużo stópek i niestety nasuwa mi się kilka wniosków. Jednym z nich jest to, że coraz ciężej i trudniej o ładne stopki. Kobiety deformują sobie stopy chodząc w szpilkach i w źle dopasowanym obuwiu. Haluksy to chleb powszedni, problem 21 wieku. Od razu mam negatywne zdanie o takiej kobiecie, nawet nie mam ochoty poznawać jej bliżej, choćby to była Cindy Crawford albo miała cycki Dody. A te, które mają w miarę fajne stopki, często jest tak, że nie malują sobie paznokci lub o nie nie dbają. Odpryskujący lakier to jedna z NAJOHYDNIEJSZYCH rzeczy na świecie! Już nie wspominając o zgrubiałym naskórku na piętach. Ble! Ale raz na jakiś czas spotykam taki skarb, najczęściej w japonkach (japonki są najlepsze!) z pięknymi paznokciami, kształtnymi palcami i delikatnymi stopkami. Mam wtedy ochotę zgarnąć taką osobniczkę i wyznać jej miłość przed wszystkimi, nawet jeśli jedziemy wtedy w tramwaju czy autobusie. I nieważne, czy jest piękna czy nie, czy ma cycki - czy nie ma, jeśli ma ładne stópki, nic innego się nie liczy. Ale nie popadajmy w skrajność, buzia ładna mile widziana :) Kończąc, drogie Panie dbajcie o stopy, gdyż nawet sobie nie zdajecie sprawy jak dużą wagę przywiązują do nich mężczyźni. I pamiętajcie, że pierwsze wrażenie jest najważniejsze! W dziedzinie kobiecych stópek jestem, ekhm, ekspertem, nie ukrywam tego. Dlatego jeśli któraś z Pań ma jakieś wątpliwości lub chciała by ze mną wspólnie i otwarcie porozmawiać na jakiekolwiek tematy (niekoniecznie związane ze stópkami), piszcie śmiało - touchablexex@gmail.com. Pozdrawiam Was i całuję!

Gość Space Cat
Sporo mężczyzn lubi stopy :) Dlaczego? :)

Gość touchable
Sam nie wiem. Ale wiem, że jak byłem mały brzydziłem się stopami swoimi i innymi. Ale nagle przerodziło się w to wręcz przeciwnie w obsesje i pożądanie innych stopek. Również bardzo lubię moje, gdyż jak na faceta, mam z******te

Gość Space Cat
Serio? Pokaż :) A kiedy się pojawiło Twoje zainteresowanie stopami?

Gość touchable
Nie wiem czy się chcę nimi chwalić, dla mnie mogą być fajne, a dla Ciebie mogą być normalne lub nawet brzydkie... A zainteresowanie stopkami pojawiło się, hmm... odkąd pamiętam, pewnie gimnazjum. Ale w podstawówce się jeszcze brzydziłem stopkami. Tzn nadal się brzydzę, ale męskimi :P ale kobiece to dla mnie miód. Miałem w swoim życiu trzy dziewczyny, niestety każda z nich miała niezbyt ciekawe. Może dlatego już z żadną z nich nie jestem. Nadal szukam tej jednej jedynej. Już miałem kilka takich ciekawych, jednak albo nie było jak zagadać albo był inny powód. Najczęściej jest tak, że idę ulicą, wzrok mam spuszczony w dół i obserwuje każde minięte stópki. A jak ogarnę, że minęły mnie jakieś bardzo fajne to już jest za późno.

Gość Space Cat
Oj pokaż, bo mnie zaciekawiłeś :)

Gość touchable
A jeśli mogę spytać, mam przyjemność z panią czy z panem?

Gość Space Cat
Z panią :)

Gość touchable
W takim razie prosiłbym o jakiś Pani mail, nie chciałbym raczej rozpowszechniać tego zdjęcia na forum publicznym :)

Gość Space Cat
Napiszę do Ciebie :)

Gość touchable
Pamiętam, że wiele razy płakałem jak rodzice kazali mi iść w sandałach do babci. A jak już mnie zmusili to siedziałem w miejscu i chowałem stopy pod stół, żeby nikt nie widział :P Dziś wręcz przeciwnie, chodzę w japonkach gdzie się da, lubię to, ba, powiem więcej, strasznie mnie do podnieca, a jak jeszcze poczuję wzrok kobiety na swoich stópkach to mam w głowie mini orgazm. Jednak z drugiej strony jest to trochę męczące, gdyż często dostaję niekontrolowanego wzwodu, a że lubię chodzić bez majtek, w samych krótkich spodenkach, miałem czasem ciekawe sytuacje :)

Gość gość
niestety wiele kobiet ma wielkie giry w rozmiarze 40+ ohyda :O

Gość touchable
Rozmiar stopy jest nieważny. Widziałem duże stópki (39-40) i ładne. Wszystko zależy od kształtu stopy, od palców i paznokci. Najgorsze stopy mają zdecydowanie kobiety grube, tzw. puszyste. Grube i rozlane, gdzie nawet paznokcia ledwo widać bo tyle mięsa po bokach. Bleh. Najlepsze stópki to stópki chude. Kurcze jakbym tak znalazł gdzieś jakieś fajne to bym pokazał jak powinny wyglądać :) Ale w internetach są raczej brzydkie, nic ciekawego. A po drugie co innego .jpg, a w realu :)

Gość gość
pokaz swoje oblesne giry, pewnie sa wstretne ... sam pewnie nic w sobie ladnego nie masz az szukasz odelanych czesci ciala u kobiet ... ja dzisiaj jechalam tramwajem i nagle wsiadl jakis mlody chlopak modnie ubrany a smierdzialo od niego potem jak z chelwu, musialam wysiasc na nastepnym przystanku bo mdlilo mnie, w poprzednim tygodniu bylo to samo, tym razem siedzialam i przede mna usiadl tez mlody chlopak z smierdzialo od niego jeszcze bardziej niz od tego, zaslanialam nos i usta rekami, az sie dlawilam z tego fetoru, ten jeden przystanek tak sie dluzyl, ze ledno nie zwymiotowalam, cos strasznego, myjscie sie brudasy, bo zygac sie chce stojac kolo was:O

Gość touchable
Dlaczego oceniasz wszystkich facetów na podstawie jednego przykrego incydentu? Niestety nie wszyscy zwracają uwagę na higienę osobistą, co jest dla mnie niezrozumiałe. Jak widać co poniektórzy mają inne priorytety niż dbanie o siebie. A co do moich gir, napisz na mój mail podany w pierwszym moim poście to cię zaskoczę.

Gość gość
Niestety najcześciej jest tak, że stare babcie chodzą w sandalach, a młode ładne dziewczyny w trampkach i innych butach, nawet jak na zewnątrz 30 stopni.