Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy urywacie kontakty ze zlymi znajomymi

Polecane posty

Gość gość

bo ja rzadko ale zdarzylo mi sie zerwac znajomosc z 2 kolezankami, ktore byly zwyklymi chamkami, mialy kompleksy I wyzywaly sie na mnie, jedna mnie nawet okradla, a znalam ja prawie od urodzenia, I powiem wam ze ciesze sie bo teraz mam wokolo siebie naprawde fajnych ludzi

Gość gość
Takiew kontakty same wymieraja. nie trzeba jakos specjalnie ich urywac bo to się dzieie automatycznie.

Gość gość
ja takie znajomośc****elęgnuje jak rzadki kwiat ha ha

Gość gość
na hooj

Gość gość
wtedy się docenia tych dobrych znajomych i jest kogo nienawidzić.a wiadomo że lepszy swój wróg niż obcy ha ha

Gość gość
oczywiście że urywam,to moje ulubione zajęcie

Gość gość
zle znajomosci same sie urywaja, bo ludzie ograniczaja kontakty

Gość gość
u mnie jedna znajomość się urwała,mimo, że nawet kiedyś nazywałam tą dziewczynę przyjaciółką. Spotykałyśmy się coraz rzadziej. W końcu od prawie roku nie mamy ze sobą kontaktu. Nie mam do niej jednak żalu. Staram się pielęgnować pozytywny obraz o niej i życzę jej jak najlepiej. Chyba nie po drodze nam było.

Gość gość
ja kiedys mialam naprawde fajne kolezanki, ale powychodzily za maz I duzo wyjechalo do Stanow, kontakty sie urwaly a szkoda, natomiast teraz staram sie nie utrzymywac kontaktow z kolezankami ktore za swoje niepowodzenia probuja wyzywac sie na innych, ja takich rzeczy nie robie, ogolnie jestm zyczliwa dla ludzi, wtedy czuje sie naprawde dobrze, mam jedna przyjaciolke od 15 lat I wystarczy, mam ze 2 kolezanki porzadne I tyle

Gość gość
Urywam. Wystarczy że muszę pracować z leniwymi lebiodami. Nie mam na to wpływu. Na wybór swoich znajomych, owszem.