Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest jakas szansa na ciaze?

Polecane posty

Gość gość

uzgodnilismy z mezem , ze za rok zaczniemy starac sie o dziecko ... tabletki odstawilam juz , bo on uwaza ze nie powinnam sie truc hormonami, zeby potem nie bylo problemow. no i kompletnie nie uwazamy, kochamy sie nawet w dni plodne, tylko , ze on zawsze wychodzi przed, stwierdzil, ze bezposrednio boi sie zdecydowac, ale z 'wpadki' cieszylby sie :). ostatnio spoznial mi sie okres i jak w koncu go dostalam to bylam zawiedziona:), doszlam do wniosku , ze moglabym juz teraz zostac mama. ale jak pisalam na poczatku tak ustalilismy z mezem, ze dopiero za rok, nie chce go naciskac itp, poczekam ... Aczkolwiek, mam takie pytanie, czy jest jakakolwiek szansa zebym zaszla w ten sposob ? kochamy sie w ten sposob juz kilka miesiecy i nic... a tyle sie slyszy o wpadkach i o tym, ze stosunek przerywany to loteria. Ktos z was praktykował jak to bylo u was ?

Gość gość
Przerywany przez 6 lat ciąży brak.Zaszłam dopiero po ponad roku starań

Gość gość
Stosowaliśmy przez pewien czas przerywany i ciąży nie było.

Gość gość
no wlasnie, dochodze do wniosku powoli, ze ta metoda jest skuteczna, dla par znajacych swoj organizm.. wiec czemu tak mocno krytykowana?

Gość gość
sądze że młode niestrute kobiety zachodzą łatwo dlatego trzeba uważać z przerywanym

Gość gość
ja mam 26 lat i mam pare kolezanek , ktore tez praktykuja przerywany w moim wieku jak i kilka lat mlodsze i tez nic.

Gość gość
a też zależy od dni płodnych

Gość gość
ja zostałam struta lekami i wiem że wpłynęło to na płodność, popęd, cykle i inne. To się czuje. Mam nadzieję że w końcu wszystko będzie jak dawniej. Ponad rok czekam. Polepsza się powoli. Wziełam tylko 8 tabletek na trondzik

Gość gość
my kochamy sie w dni plodne , czasem wiecej niz raz. i rodzi sie pytanie ,czy ze mna cos nie tak, czy przerywany jesst taki skuteczny?