Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak moralności

Polecane posty

Gość gość

Posrało was. Zero moralności. Zdradzacie się i puszczacie brudne szczury!!! Aż się rzygać chce. Zero szacunku do siebie, zero moralności, brak sumienia!!! Kiedyś odpowiecie za to wszystko. Przydałoby się sprawdzić IP każdego kretyna i kretynki z tego forum. Ciekawa jestem jakby mąż/żona na to zareagował/a. Nie, nie jestem żadną zakompleksioną i zdradzoną kobietą. Jestem szczęśliwa od 3 lat. Kocham i on też. Jestem młodą, bardzo atrakcyjną kobietą. W łóżku jestem jak d*********** ale tylko dla niego!!! Dla nikogo innego!!! Rzygać się chce jak patrze co wy tu wypisujecie. Powinniście mieszkać w chlewie brudne świńskie mordy!!! Jesteście osrani. Pie,.r.,dolcie się wszyscy ze sobą, bo nic innego nie potraficie.

Gość gość
Nawet się zgadzam... ale "Jesteście osrani." spowodowało mój głośny wybuch śmiechu :D :D :D Wybacz ;)

Gość gość
to po co wchodzisz na osrane tematy jesli jesteś taka szcześliwa męzatką :D

Gość gość
ta baba jest zdrowo p******a. W każdym wątku dotyczącym zdrad się udziela i wyzywa. Jak się ma g****o zamiast mózgu to tak jest

Gość gość
Wchodzę na forum erotyczne, żeby poczytać o uprawianiu miłości, a nie o zdradzaniu, waleniem się po kupie i śladowych ilościach pustych dyskotekowych lal, które dają po kątach takim zakompleksionym kafeterianom.

Gość gość
Nie mów mi tu, że ja tu jestem tą ubogą intelektualnie. Popie. . . r doliło już was do przesady. Fantazje, fantazją, każdy je ma, ale gdzie jest stop ? Kobieta wypisuje, że mąż wyjeżdża i szuka chętnego. Forum dla zwierząt i zwyrodnialców... Nie kretynie, jak się ma g0wno zamiast jaj to tak jest. Prawda taka, bo tak traktujecie swoje narządy rodne. JAK G0WNO.

Gość gość
skoro masz takie udane życie sesksuslne to po co Ci jeszcze forum. Prawda jest taka że jesteś starą wenerą, którą wszyscy zdradzali i teraz leczysz frustracje wyzywając wszystkich :-)

Gość gość
Taka święta a pewnie połowę osiedla poznała by tylko po penisie.

Autorko.. Nie dramatyzuj... Chodź do mnie.. Ucaluję Twe usta.. ..piersi... ..krocze.... Spojrzenie... Zależy od.... ....pozycji..😘

Gość gość
autorko. Ostatnio Twój mąż zrobił mi i koleżance porządną minetke :-) miałam już go kilka razy :-)

Gość gość
19.51 to teraz przebadaj sie na hiv :D:D

Gość gość
Teraz nie mogę bo ***** mnie Józek z kiosku, potem o******* Zdziskowi a następnie Edek z Kazikiem biorą mnie na dwa baty. Coś muszę jeszcze zostawić dla mojego miśka więc jutro się tobą zajmę zaraz po Zenku i jego kolegach.

Gość gość
a niech sie ****ają, zarażają, po co sobie k*****i głowe zawracasz

Gość gość
Autorka. ...szukasz męża. ..jest na forum uczucie

Gość gość
Tak kochany, jestem starą 19-letnią wenerą, na której widok ślini się każdy facet. Mogę mieć prawie każdego. Mimo to może mnie mieć tylko jeden. Jak ja się cieszę, że jestem jedna z nielicznych w tym Bożym świecie. Szatan rządzi światem. Polityka, oszustwa, kradzieże, złośliwość, układy, układziki, pakty, zdrady!!! Wszyscy w tym tkwicie i sracie na siebie. Żyjcie sobie wszyscy w tym nowym "porządku świata", odbijam od was. Jestem tą lepszą! https://www.youtube.com/watch?v=C7igkcV5wU0

Gość gość
Ehh... Mój mąż zrobił Ci minetkę ? Oj to chyba mnie z kimś pomyliłaś. Wiesz, mój mi jest wierny. A męża jeszcze nie mam, ale on niedługo nim zostanie skarbie :)

Gość gość
19:55 chciałabyś, ale nikt nie chce cie tknąć nawet desperat:D

Gość gość
Może ja mieć tylko jeden - ten który więcej zapłaci.

Gość gość
Nic nie poradzisz nawet jak ich uświadomisz kim są, bo będą udawać że deszcz pada. :D

Idź z Bogiem dziecko.. Niechaj kocha tylko Ciebie.. I Ty Jego kochaj.. Aż znajdziecie się w potrzebie... On pobzyka a Ty nie.. tak działa wszechświat... A życie toczy się dalej😘

Niektóre chciałaby się tak zachowywać ale niestety nie mogą z przymusu więc w sumie fajnie mają takie które mają mega powodzenia

Gość gość
nie zdziwiłabym sie gdyby w tym gówienku tutaj siedzieli pedofilki i pedofile :D

Gość gość
Bardzo prawdopodobne. Ruсhаją sie przecież nawet ze zwierzętami kobiety. :D