Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COMING OUTY FAJNE SĄ

PANI CZKAWKA NAJŁADNIEJSZĄ KAFETERIANKĄ!!!

Polecane posty

Gość COMING OUTY FAJNE SĄ

Z wszystkich tych fot z tzw coming outów kafeteryjnych najładniejsza jest "Pani Czkawka" pamiętam ta niunie jak tu pisała, ale ostatnimi czasy słabo ją tu widać a szkoda... To jest zdecydowanie numero uno, piękna i naturalna, bo nie mówie o takich lambadziarach tapeciarskichplastkach jak chocby marina86... masakra 🖐️ xx ilou mioul - tej to w ogóle nie kojarze z kafe, chyba ze siedziała gdzieś tam na ero czy uczuciowych bo ja to tylko na ogóle, ale laleczka jest cacana, coś pięknego :) na tej drugiej focie to już w ogóle przeuroczo wyszła xx Bardzo śliczna jest też dziewczyna z linku trzeciego (opisany kafeteranki3) pierwsza fota z tych nieopisanych dziewczyn, blondyneczka w czerwonej/bordowej bluzce z naszyjnikiem na szyi, 7 fota od dołu xx (nie)szczera też ma słodki ryjek :) jeśli chodzi o "kiełbasę" to za każdym razem jak widze jej foty mam wrażenie że znam tą kobiete, może ktoś chociaż wie z jakiego ona jest miasta/województwa? xx Studzia też jest całkiem słodka dupcia, ale widziałem już tą fote więc ona jest pewnie już stara ta fotka, a Studzia jeszcze wtedy była młoda, teraz nie wiadomo jak wygląda xx Ironicznamysz - w zasadzie myślałem że to gorszy pasztet, ale kurcze nie jest zła, tyle że chyba ma strita, zrób coś z tą grzywką ala BrzydULA to będzie ok xx o reszcie nawet nie ma co mówić, no może i niektóre są ładne ale za to mega sztuczne, tzw plastikowe panie : więc lepiej przemilczeć, a już tym bardziej o paniach typu kciukiem :o:D(śmiać sie czy płakać?) czy fiukumiku :o:D jedynie powiem dwa słowa o: brokeinside87 - rozczarowanie totalne, już wiem czemu jesteś asem :D🖐️ xx czekam na kolejne panie do oceny :) Chciałbym zobaczyć Oszkę

Gość gość
śliczna Studziuś jesteś :) nie bądź taka skromniacha ;)

Gość gość
Bardzo śliczna jest też dziewczyna z linku trzeciego (opisany kafeteranki3) pierwsza fota z tych nieopisanych dziewczyn, blondyneczka w czerwonej/bordowej bluzce z naszyjnikiem na szyi, 7 fota od dołu OOOOOOOOOOOOOOOOOOO właśnie wie ktoś co to za jedna? mi się tez podoba :)