Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiu_nia

Ubezpieczenie podróżne.

Polecane posty

Gość kasiu_nia

Biorę udział w ciekawym projekcie dotyczącym ubezpieczeń podróżnych. Projekt ten przeprowadzany jest na stronie www.trnd.com.pl. Dotyczy on firmy EVR zajmującej się ubezpieczeniami podróżniczymi. Jako iż jesteśmy w środku okresu wakacyjnego stąd pojawia się moje pytanie.. Czy podróżując za granicę kupujecie ubezpieczenie? Czy znaliście firmę EVR? Dodam jeszcze, że jest to firma która współpracuje z takimi biurami podróży jak: TUI, Wezyr, Itaka, Sun&Fun Holidays, Exim Tours, Alfa Star, więc być może podróżując właśnie z nimi byliście ubezpieczani w EVR a nie jesteście tego świadomi :) Jakie są wasze spostrzeżenia dotyczące ubezpieczeń? Na co warto zwracać uwagę kupując polisę?

Gość gość
Też miałem kiedyś ten problem dość długo się zastanawiałem co najlepiej zrobić w tym temacie, ostatecznie chyba najlepiej pójść do doradztwa finansowego od ubezpieczeń byłem u Pani Gawrońskiej z http:// www.agconsulting.org.pl i mi bardzo doradziła co najlepiej zrobić

Gość hanzel82
A to ubezpieczenie w compensa można kupić przez internet?

Gość otamendi87
Z tego co się orientuję to tylko u agenta Compensy. Zajrzyj na ich stronę - tam masz wykaz oddziałów.

Gość gość
Takie formalności związane z ubezpieczeniami najlepiej załatwiać bezpośrednio u agenta, żeby bez problemu zawrzeć umowę.