Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania8903

BLADA KRESKA

Polecane posty

Witam wszystkich... Mam pytanie... Od kilku dni strasznie boli mnie prawy jajnik i mam wrażliwe brodawki. Kochałam się z mężem 14 dni temu. Dziś zrobiłam dwa testy. Oba od razu pokazały dwie kreski ale potem zniknęły. Po jakimś czasie spojrzałam na testy i pokazały się bardzo bladziutkie kreseczki. Nie wiem co o tym myśleć... tutaj mam zdjecie https://lh3.googleusercontent.com/-R-TtFN_maiQ/VbaRg-rECmI/AAAAAAAAB_c/PZSV0fPijmQ/s640-Ic42/20150727_214211.jpg

Gość gość
Wczesna ciąża, testy zabarwiają się jak nachodzi na nie mocz, potem znika i albo się pojawi albo jest czysty, u ciebie jest delikatna kreseczka, takie testy już wskazują na wczesna ciąże, gratuluje.

Gość gość
No wczoraj mógł jeszcze nic nie pokazać, dziś jak widzisz sama kreska jest mega bladziutka, bo to sam początek, jak masz wątpliwości idź jutro zrób badanie z krwi Beta HCG będziesz wiedziała już na 100%.

Ostatni okres miałam 8.07. Wiec jest realna szansa na ciążę... Szczerze, to po cichutku liczę na to, że fasolka rośnie :)

Gość gość
Ale musiałaś mieć owulacje jakoś od 10 dnia, ja mając właśnie owulacje w ok 10 dniu ( sprawdzane i gin.) test zrobiłam w 25 i też blada kreska już wyszła, teraz to już końcówka ciąży:) ale właśnie przez to, że tak szybko miałam owulacje, dziecko jest parę dni starsze już od pierwszego USG.

A sprawdzałaś może szyjkę? Moja dziś jest baaaardzo nisko, twarda i zamknięta. Tak powinno być?

Gość gość
Nigdy nie sprawdzałam szyjki, i tego nie potrafię określić jaka ona tam jest, czy powinna być, nawet teraz tam, że tak brzydko powiem nie grzebie, jedynie temperaturę miałam wyższą, ale też jakoś tego nie sprawdzałam namiętnie, i się tym nie sugerowałam. Badanie z krwi ci da 100% odpowiedz, nie ma co gdybać i się zastanawiać. Według mnie jest tam mega słaba kreska, a taka już wskazuje na ciąże.

:) Dziękuję za odpowiedzi :) jeżeli tylko mój 8 miesieczny synek mi pozwoli to jutro z samego rana zrobię bete:)