Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest jakakolwiek szansa, żeby schudnąc 10 kg w 2 miesiące?

Polecane posty

Gość gość

czy jest jakakolwiek szansa, żeby schudnąc 10 kg w 2 miesiące?

Gość gość
Waże 70 kg przy 170 cm wzrostu, Czuję się źle ze sobą. nie mam na nic czasu ( 2 dzieci), do tego mam pracę, którą zaczynam jak dzieci zasną - ok 21 do ok 2 w nocy (rękodzieło, własna dzialalność). Niemogę juz na siebie aptrzeć, kupuję coraz większe ubrania. CO ćwiczeń nie umiem się zmusić :( a i czasu na nie brakuje, bo jak dzieci zasną tro praca, a w ciągu dnia jest tyle zajęć że nawet o tyk nie myślę. Za 2 miesiące idę na wesele i założyłam sobie taki cel, żeby wrócić do wagi sprzed porodu (rodziłąm 1,5 roku temu) jednak nie wiem czy dam radę . Jak to zrobić, jest w ogóle szansa?

Gość gość
Szansa jest, czemu nie. A zrobić trzeba mądra dieta, jednak bez aktywnosci ruchowej będzie ciężej.

Gość gość
Polecam dietę dukana, w 2 miesiące -18 kg ,ale trzymałam się sztywno zasad. Z 78 kg na 60.

Gość gość
Ja schudlam 15 kg przez 2zmusić ącech słodyczy, chipsów itd,soków, alkoholu, majonezu ogólnie tłustych rzeczy, słodkich serkow i jogurtów Razowy makaron, ciemny ryż i pieczywo jak możesz, ja jadlam białe bo mnie żołądek bolał po razowym, 3-4 małe posiłki dziennie, żadnych przekąsek, jedzenia czegokolwiek między posiłkami, tuczacych płatków tylko jakieś zytnie albo orkiszowe Trraz masz mnóstwo pysznych warzyw i owoców, dasz radę No i niestety musisz sie zmusic do cwiczen, ja 6 razy w tyg robilam skalpel, lacznie mam minus 30 i waga nigdy nie wrocila

Gość gość
probowalam cwiczyć, zawszepo 10 minut jestem juz wypompowana, nie mam sił, rezygnuję :(

Najlepiej iść do dietetyka, on dostosuje dietę do twojego ciała.. wiem jednak,że takie rzeczy nie są tanie.. innym sposobem są jakieś kapsułki, np. te słynne z jagód acai ;)

Gość gość
Chodakowska jest cięzka dla osób niewprawionych - ja próbowałam przez miesiąc i zrezygnowałam- do kitu ma te cwiczenia, ale można znaleźc lepsze. Co do diety - wyeliminuj g****a typu słodyczne, fast foody, gluten, nabiał w miare możliwości, jedz warzyw dużo i owoców, bo akurat sezon i obetnij porcje jedzenia do 2/3 tego co jesz teraz.

Gość gość
Tak szybko to tylko Dukan

Gość gość
To inne cwiczenia, nie musi być chodak, choć myślicie że ja po dwóch ciazach ze 100 kg wagi byłam wprawiona? Maz był za granicą a ja sama z dwójka maleńkich dzieci, upał Mel b nie jest ciężka, cwicze też z gacka, jakiś *****musi być, nie ma opcji, inaczej skóra zostanie i będzie wolniej, zresztą nie musi być cały trening od razu, od czegoś trzeba zaczac, ja jak nie dawałam rady czegos robić to robiłam inne ćwiczenie albo chwilę odpoczywalam

Gość gość
dieta south beach czyli dieta bezweglowodanowa. Schudlam w 2 miesiace 9 kilo i utrzymalam do dzis. ale nie wiem,czy ci sie uda na niej byc przym dzieciach, bo brak weglowodanow sprawoa ze czlowiek jest ciagle zmeczony

Gość gość
A moze spróbuj tak jak ja dietę 1000kcal Ja ważyłam 73kg przy wzroście 168cm Schudłam póki co do 65kg na diecie Teraz stawiam na aktywność fizyczna bo chce miec ładne jędrne ciało ale dieta pomogła i myśle ze schudniesz na niej. Możesz jesc wszystko ale w mniejszych ilościach i zeby nie przekroczyć tych 1000kcal

Gość gość
Dieta 1000 kcal to prawie pewny efekt jojo. Żeby schudnac zdrowo i na stałe polecam konsultacje z dietetykiem. Ja dzieki dietetykowi z http://gzmedica.pl/ zrzucialam 8 kg w 2 miesiace, wiec wynik zbliżony do twoich oczekiwan a uwierz mi obylo się bez glodowania :)