Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co podrywać kobiety jak sa pustakami i chamicami?

Polecane posty

Gość gość

Po co zapoznawac nowe dziewczyny?

Gość gość
>>>Po co podrywać kobiety jak sa pustakami i chamicami?<<< x Może spróbuj wyjść z domu. Kobiety ze SWOJEJ RODZINY już poznałeś :P :P :P. x Teraz zacznij poznawać te z sąsiedniego bloku :D :D :D.

Jak są pustakami i chamicami to nie podrywać :p A poznawać po to, by łatwiej trafić na kogoś ogarniętego. x Gdybym miała podejście jak Ty, nigdy nie poznałabym mojego ukochanego, super faceta. A uwierz, zanim trafiłam na niego, spotkałam masę chamów, prostaków i pustaków także, więc to absolutnie nie jest tak, że któraś płeć ma monopol na bycie ograniczonym ;)

Gość gość
Zawsze mozesz isc na prostytutki zaplacisz stowe i nie zawracaj glowy normalnym dziewczynom bo szkoda ich dla ciebie.

Gość gość
pustakiem jesteś ty. takim miękkim i na szybko wyklepanym. a taki, wiadomo, nikogo nie znajdzie bo nie wie jak. aspołeczne i bezużyteczne nasienie jesteś.

Gość gość
Jako kobieta zgadzam się z Tobą. Gdy poznają chłopaka to go ignorują np . na badanie intymne ginekologiczne idą same i maja intymność z ginekogiem nie partnerem Ja zawsze mam partnera przy badaniu cipki i wspierał porody nigdy nie ignorowalam partnera!A Mamy prawo nawet w szpitalu do obecność partnera przy badaniu i zabiegu. To łączy związek.

Gość gość
gość dziś "np . na badanie intymne ginekologiczne idą same i maja intymność z ginekogiem nie partnerem Ja zawsze mam partnera przy badaniu c*pki i wspierał porody nigdy nie ignorowalam partnera!" Hola droga pani! Wytłumacz proszę to pierwsze zdanie?! O jaką intymność ginekologiczną Ci chodzi? Ja mam ginekologa kobietę a i tak się stresuję, po co mi tam do tego jeszcze facet? Co będzie robił? "Przyuczał" się i w przyszłości SAM mi badanie zrobi i odeśle do laboratorium czy wyniki też sam mi zrobi?! Odnośnie porodu, jak kto lubi.

Gość gość
A nich sobie chodzi. Nawet i dwóch, ale co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
"chamicami" a co to za wytwór?

Gość gość
też nie wiem, jakaś nowa gwara chyba?

Gość gość
co to te "chamice" ? chamki powinienes napisać debilu:D i nie podrywaj, bo za głupi jesteś:O