Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci sa takimi hipokrytami?

Polecane posty

Gość gość
"rozczarowanych"? :D ja jeszcze z nikim w łóżku nie byłam i nie mam zamiaru. wystarczą mi moje koleżanki, mające jak ja 20 lat i już takie przykre doświadczenia. facet chce seksu bez zobowiązań, ale to kobieta ma "zbierać informacje". doszłam do wniosku, że mam do czynienia z debilem. i na tym kończę 🖐️

Gość gość
no ale to jest największy problem bab narzekajacych na facetów. że niby ją "wykorzystał" albo "rozkochał" i tym podobne idiotyzmy tylko dlatego że dała mu się bzyknąć a on potem nie chciał "związku" tylko poleciał se do innej. a jej się "związek" marzył i "wspólna przyszłość" itd więc jest rozgoryczona że koleś nie postępuje zgodnie z jej oczekiwaniami.

Gość gość
faceci to rozumieją, widziałas kiedyś że któryś się żalił że został wykorzystany seksualnie i porzucony?

Gość gość
gość 12.17 faceci to rozumieją, widziałas kiedyś że któryś się żalił że został wykorzystany seksualnie i porzucony?

Gość gość
"facet chce seksu bez zobowiązań, ale to kobieta ma "zbierać informacje". " x to chyba oczywiste. facet wszystkie niezbędne informacje ma (moze poza chorobami ale to jego ryzyko). podoba mu się laska i chce się z nią przespać. jeżeli on się jej też podoba i chce się z nim przespać to idą do łóżka. no ale jeżeli ona chce "związku" to niech się nie zachowuje jakby się chciała z nim przespać tylko niech oczekuje "związku". tymczasem taka idzie do łóżka a potem opowiada że "miała złe doświadczenia z facetami".

Gość gość
tak widzę co piszesz, dlatego wiem, że ciebie porzucono i tu się użalasz :classic_cool: :P

Gość gość
facet chce seksu bez zobowiązań, ale to kobieta ma "zbierać informacje". doszłam do wniosku, że mam do czynienia z debilem. i na tym kończę x skoro rozkładają nogi i nie upewniają się czego chce facet, to czego oczekują te łatwe dziewczyny?

Gość gość
a skąd pewność, że facet poza posiadaniem własnego członka :P wszystkie informacje ma? co?

Gość gość
a czego chce facet?

Gość gość
"skoro rozkładają nogi i nie upewniają się czego chce facet, to czego oczekują te łatwe dziewczyny?" x dokładnie. skoro laska chce się bzykać z facetem to dlaczego później oczekuje jakiegoś durnego "związku" i pretensje zgłasza gdy po bzykaniu on poleci sobie do innej? żeby zbudować zaufanie i związek to trzeba czasu a nie tak że się parę razy pobzyka i ma nie wiadomo jakie oczekiwania.

Gość gość
krzysiu, chyba wypiłeś o jedną butelkę za dużo :classic_cool:

Gość gość
zdarza się i u facetów że trafi się któremuś laska która jest dla niego po prostu miła ale absolutnie nie zainteresowana a taki uroi sobie bóg wie co i łazi za nią z pretensjami. no ale to frajerstwo generalnie.

Gość gość
"rozczarowanych"? smiech.gif ja jeszcze z nikim w łóżku nie byłam i nie mam zamiaru x Więc po co się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia??? Udowodniłaś tym samym, że niezła z ciebie idiotka i nic dziwnego że faceta nigdy nie miałaś i raczej na nic poważnego liczyć nie możesz, bo żaden facet nie chce głupiej laski.

Gość gość
facet chce tylko seksu.

Gość gość
SKARBIE, a co Ty tu robisz?... Mówiłeś, że skończyłeś z forum :O

Gość gość
"bo żaden facet nie chce głupiej laski." x to jest dopiero idiotyzm twierdzić że facet który chce sobie pobzykać zwraca uwagę na to czy laska jest głupia czy mądra. x "ja jeszcze z nikim w łóżku nie byłam i nie mam zamiaru" x no właśnie tak. skoro ktoś chce żeby seks był czymś wyjątkowym, czymś "tylko dla męża" to musi poczekać, upewnić się że gość z którym idzie do łóżka będzie jej mężem. a jak się idzie do łóżka po miesiącu czy którejś tam randce to pretensje o to że facet "nie chce związku" i pannę "wykorzystał" są żałosne.

Gość gość
SKARBIE, czekam....tęsknię...

Gość gość
gdybym się dowiedział że pasztet mnie chce to bym przez płot przeskoczył uciekając

Gość gość
i czerwone gacie gubił :)