Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci

Polecane posty

Gość gość

w czasie pieszczot wsadzają nam tego palucha i wykonują 1000 ruchów na minutę ?? To wcale nie jest fajne , nawet bolesne . Przynajmniej mnie to nie sprawia przyjemności , to nie chodzi o to , zeby bezmyslnie napieprzac tym palcem...:/

Gość gość
Tysiąc ruchów na minutę!!!! Nie mów głośno bo wszystkie będą chciały :) A na serio, zmień chłopca na mężczyznę, albo poczekaj niech dorośnie, to zobaczysz, że może być inaczej. Oglądają te p****le i traktują jak filmy instruktażowe, a to tylko aktorki i gra przed kamerą.

Gość gość
wielu z was chyba nie wie , co kobiecie sprawia przyjemność..kierujecie się swoimi doznaniami , dla was im szybciej , tym łatwiej dochodzicie...my kobiety mamy inaczej :) jesli już chcecie dać partnerce przyjemność , to wczujcie się w jej ciało i reakcje na pieszczoty , albo porozmawiajcie o tym :)

Gość zasmakuj mnie
Powiedz mu ze ci sie to nie podoba

Gość gość
??

Gość gość
Oj tam oj tam, wygłaskana, wypieszczona, wyszeptana, wysmarowana, napalona po niebo, tysiąc ruchów na minutę to droga w kosmos :D na sam koniec tylko powoli i jednostajnie i nieprzerwanie :P i trzymać damę mocno, żeby wśród tych wywinięć i drgawek nie wyśliznęło się z niej to i owo, bo jej to końcówkę nieco osłabi :P Wszystko można, trzeba tylko wiedzieć kiedy :)

Gość gość
Jestem bardziej niż dorosły a do dziś nie umiem zdefiniować co kobiecie sprawia przyjemność, o każda jest inna. Kobietę należy obserwować i wyciągać wnioski. Każda ma inny orgazm j każda inaczej do niego dochodzi. Dumą jest że każda miała ze mną kilka orgazmóm.