Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Metoda 1000 s艂贸w opinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy kto膰 tutaj stosowa艂 metod臋 1000s艂贸w do nauki j臋zyka niemieckiego lub angielskiego? Jakie opinie i efekty? Czy ta metoda dzia艂a?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Je艣li szukasz metody n szybka nauk臋 j臋zyka angielskiego czy niemieckiego to ka偶da metoda jest dobra ale wa偶ne jest czym si臋 wspomagasz. JA DZI臉KI Afirmacjom ucz臋 si臋 3 razy szybciej - poczytj o nich na stronie http://hepika.pl/szybka-i-skuteczna-nauka-jezyka-obcego Bardzo wiele os贸b je stosuje jak wida膰 i maj膮 du偶o pozytywnych opinii - ja tak偶e bardzo zadowolona z ich dzia艂ania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Metoda 1000 s艂贸w dobra ale 1000 s艂贸w do swobodnego porozumiewania si臋 to chyba troch臋 za ma艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
metoda 1000 s艂贸w to naprawde du偶o - fajna podstawa do dalszej nauki i sporo si臋 ju偶 rozumie - tak samo w nauce niemieckiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak dzia艂aja te afirmacje do nauki? Czy to dzia艂a tak skutecznie na ka偶dego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja sie uczylem metod膮 1000 s艂贸w niemieckiego i dzia艂a - ale faktycznie fajnie po艂膮czy膰 to z technikami poprawi膮cymi pami臋膰 - mo偶na wi臋cej i szybciej si臋 nauczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka metoda nauki angielskiego jest dobra na pocz膮tek - 艣wietnie wprowadza nas w j臋zyk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja korzysta艂em z afirmacji i mi pomog艂y - tak wi臋c polecam. Znacznie szybciej zapami臋tuje si臋 ca艂e zwroty co u艂atwia rozmow臋 po angielsku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Metoda 1000 s艂贸w polecam z technikami na pami臋膰 - 艣wietnie pomagaj膮 si臋 wdro偶y膰 w j臋zyk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak ta metoda 1000 s艂贸w angielskich sprawdza si臋 w czasie - jak szybko mo偶na nauczy膰 si臋 tych s艂贸wek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie ju偶 o tym by艂o pisane, ale metoda 1000 s艂贸w jest dobra na pocz膮tek. P贸藕niej 偶eby cokolwiek osi膮gn膮膰, to trzeba ju偶 przechodzi膰 nieco mocniej na interakcj臋 z j臋zykiem. Wi臋cej rozmawia膰, udziela膰 si臋, wi臋cej analizowa膰 ten j臋zyk, ogl膮da膰 filmy, s艂ucha膰 radia itd. W ten spos贸b ma to sens, a tak to same s艂贸wka nic nie dadz膮. Opinie na ten temat s膮 r贸偶ne, 偶e niby z 1000 s艂贸wek jeste艣 w stanie sie porozumie膰, ale ja w to jako艣 nie za bardzo wierz臋, bo w j臋zyku jest masa idiom贸w i wyobra藕 sobie, 偶e t艂umaczysz na angielski dos艂ownie "co s艂ycha膰? A dzisiaj wypad艂em na miasto, polata艂em troch臋 po sklepach i wyhaczy艂em niez艂y telefon" - "what listen? And today I fell out on the city, I flew a bit through shops and I hooked up (je艣li kto艣 zna prawdziwe znaczenie fonetyczne tego s艂owa, to si臋 po艣mieje) a new phone". Wyjdzie jaka艣 kaszanka :) Dlatego 1000 s艂贸wek to za ma艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nauka bierze si臋 z 偶ycia! Z do艣wiadczenia! U偶ywaj j臋zyka i kojarz go z sytuacjami. Mo偶e jakie艣 scenki, albo inne takie medium. B臋dziesz powtarza艂 s艂贸wka? No dobra, a co jak b臋dzie trzeba go u偶y膰, a ty co艣 zupe艂nie pokr臋cisz? Pami臋ci贸wka to nie to... S艂ysza艂em o takiej metodzie Storytelling. Uczysz si臋 tworz膮c w艂asn膮 opowie艣膰. Je偶eli umiesz ju偶 cho膰 troch臋, to mo偶e warto. Przynajmniej w艂asnych wspomnie艅 b臋dziesz mia艂 du偶o do kojarzenia i powtarzania. To dopiero nauka! Fiszki. Osom.

Udost臋pnij ten post