Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powracam wkrotce

powrot po 11 latach

Polecane posty

Gość powracam wkrotce

jestem kobieta mam 38 lat i wracam za kilka miesiecy do Polski. Jestem panna, nie mam dzieci. Czy ktos tak jak ja wrocil i sie oswoil znow z polska rzeczywistoscia? Jak wam poszlo? Do jakiego miasta wrociliscie i jak sie zyje? Dodam, ze dom mam, nie musze wynajmowac, pochodze z jednego z wiekszych polskich miast.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość powracam wkrotce
a co ma piernik do wiatraka. ja poytam o powrot a nie o p*****ly

Gość gość
a paszła won

Gość gość
Nie ma do czego wracać. Siedź, gdzie siedzisz i się ciesz. Tutaj bida z nędzą, tzw. Druga Irlandia Donalda i zielona wyspa. Ucieka, kto może.

Gość gość
szukasz faceta na to forum to ci mowie co na tylek zalozyc by znalezc 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Tu sie zyje inaczej. Pewnie na emigracji zylas z dnia na dzien imprezki po pracy itd. Tu tak sie nie zyje kazdy do po pracy szybko do domu do rodziny ucieka. Szara polsa rzeczywistosc Cie przytloczy, wiec lepiej sie zastanow czy na pewno chcesz wracac.

Gość powracam wkrotce
no jak sobie pomysle ze mam zaiwaniac wiecznie tylko na wynajem, wszyscy znajomi wiecznie w pracy, bo lataja za kasa, a nawet jak wolne to zal wydac - tak, tak, to polacy........miejscowe dziewczyny w polka sie nie zadaja, a faceci chca tylko przeleciec, to juz sama nie wiem co gorsze. Kasa mi szczescia nie daje. jestem tu od 11 sama, bez jakiejkolwiek rodziny.

Gość gość
nie wiedzialam ze w polsce nadal takie socjalistyczne zycie przecie tyle lat od komuny przecie minelo 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk