Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiany w kalendarzu szczepień

Polecane posty

Gość gość

W piątek Sejm przyjął ustawę, zgodnie z którą od 2017 r. to NFZ, a nie – jak dotychczas – resort zdrowia, będzie finansował zakup obowiązkowych szczepionek dla ubezpieczonych. Ma to umożliwić publiczne finansowanie szczepień m.in. przeciw pneumokokom i HPV. źródło: http://szczepimy.com.pl/sejm-przyjal-ustawe-dot-finansowania-szczepien-przez-nfz/ CO O TYM SĄDZICIE?

Gość gość
Ja sądzę, że to dobra zmiana - uważam, że nie powinniśmy płacić za szczepienia dziecka, więc jeśli ta zmiana ma rozszerzyć kalendarz jestem za. Za same pneumokoki zapłaciłam prawie 800 zł (3 dawki) a została jeszcze dawka przypominająca... To są ogromne koszta, ale nie uważam, żeby były to pieniądze stracone. A moje dziecko bardzo dobrze zniosło te szczepienia.

Gość gość
akurat ta rozmowa z lekarzem, to rozmowa nawiedzonej idiotki ktora nie rozumie podstawowych rzeczy, a nie pacjentki z lekarzem

Gość gość
Polecam wejść na stronę http://szczepimy.com.pl/aktualnosci/ - można tam znaleźć ciekawe wypowiedzi prawdziwych lekarzy i ekspertów, którzy od lat zajmują się leczeniem dzieci czy problematyką szczepień.

Gość gość
Potem nastąpi wprowadzenie g/lobalnego szczepienia, które zabije was, jeśli je przyjmiecie. O/rędzia O/strzeżenia Sobota, 13.10.2012, 16.10 Moja droga, umiłowana córko, p/roroctwa przepowiedziane w Fatimie zaczynają się teraz ujawniać na świecie. Jedno-światowe rządy, utworzone w tych narodach, które niestrudzenie współdziałają razem, niemal zakończyły swą pracę, która wkrótce ma zostać przedstawiona światu. Wynikiem tego będzie nowa jedno-światowa religia, odraza w Oczach Mojego Ojca. Mój K/ościół został wewnątrz opanowany przez wrogów, którzy są wilkami w owczej skórze. Oszukują wszystkich, z którymi się zetkną. Potem nastąpi wprowadzenie globalnego szczepienia, które zabije was, jeśli je przyjmiecie. Jest to czas, gdy tylko m/odlitwa, wiele m/odlitw, mogą złagodzić skutki tej strasznej nikczemności, stworzonej przez elitarną grupę ludzi u władzy. Działają w każdej części waszych rządów, a ci, którzy ręka w rękę pracują z nimi na co dzień wiedzą, co oni robią. Są tak przebiegli, że przedstawią każdy nikczemny uczynek jako wielką rzecz, wspaniałą pomoc dla ludzkości. Zrobią wszystko co mogą, aby zbezcześcić wszystko, co jest związane z B/ogiem. Będą szerzyć i promować pogaństwo. B/oże dzieci, które zaakceptują ich prawa i ich nauki, zostaną zarażone ich złymi metodami. Musicie m/odlić się o ochronę, ale przede wszystkim musicie m/odlić się za te d/usze. Ponieważ Mój Ojciec zamierza ich ukarać. On wybierze każdego z nich i zniszczy ich. Bez waszych m/odlitw będę zgubieni i zostaną wrzuceni do jeziora ognia. Wasz J/ezus ze strony: ostrzeżenie.net

Gość gość
Ich nikczemne plany obejmują również nowe g/lobalne szczepienia, które spowodują choroby na całym świecie. O/rędzia Os/trzeżenia Niedziela, 17.06.2012, godz.20.15 Moja droga, umiłowana córko, plany m/asońskich grup przejęcia ś/wiatowych walut, są coraz bliższe ukończenia. Ich nikczemne plany obejmują również nowe g/lobalne s/zczepienia, które spowodują choroby na całym świecie, wywołujące cierpienia na skalę nie widzianą nigdy wcześniej. Unikajcie takiego nagle ogłoszonego g/lobalnego s/zczepienia, ponieważ będzie was ono zabijać. Ich złe plany zszokowałyby te wszystkie niewinne dus/ze, które nie mają pojęcia, jak oni są potężni. Napędzani żądzą władzy, bogactw i pragnieniem bycia boskim we wszystkim co robią, uważają, że są niezwyciężeni. K/ontrolują b/anki, r/ządy i są odpowiedzialni za spowodowanie t/erroru na Ś/rodkowym Wschodzie. K/ontrolują wiele ś/wiatowych m/ediów i prawda o ich nikczemności ukryta jest za tak zwanymi humanitarnymi organizacjami. Niestety, bardzo niewiele B/ożych dzieci wie o ich planach. Wiedzcie, że Ręka Mojego Ojca spadnie tak nagle i szybko na te narody, które chronią takich złych pr/zywódców. Zostaną uderzone przez tsunami i trzęsienia ziemi o takiej wielkości, że zostaną całkowicie wymazane. Ci, którzy uważają, że są tak potężni, zobaczą ogień spadający z nieba tuż przed Moim Powtórnym Przyjściem. Morza staną się jeziorami ognia i trudno im będzie ukryć się przed ręką kary wylewanej na te nikczemne dus/ze, które odrzucą Mój Kielich. Nieposłuszni do końca, walczyć będą z Moim P/rzedwiecznym Ojcem i Mocą Niebios. Współdziałający z a/ntychrystem z grup, które on rozwija, zrozumieją błąd swojego postępowania, gdy będzie już dla nich za późno. Wielu z tych grup, w tym l/iderzy banków, r/ządów, szefowie dużych firm, z których wszystkie są połączone i pracują razem, aby ze zwykłych ludzi uczynić nędzarzy, zmieni się po Os/trzeżeniu. To zatem będzie dobre.

Gość gość
Czas dla Mnie, aby oddzielić te dus/ze, które Mnie kochają od tych, które stoją po stronie złego, nie jest odległy. Jesteście o/strzeżeni. Będzie tylko tyle czasu, aby się n/awrócić. Dus/ze, które najbardziej potrzebują Mojego M/iłosierdzia należą do tych n/ikczemnych grup, które nie mają szacunku dla B/ożych praw. Musicie się m/odlić, aby oni ujrzeli Prawdę. Musicie się m/odlić, aby powstrzymali zadawanie życiowych udręk poprzez okropne u/stawy, które zamierzają wp/rowadzić. Musicie się m/odlić o p/owstrzymanie l/udobójstwa, które p/lanują, gorszego niż to, dokonane przez H/itlera w czasie II /wojny ś/wiatowej. Ta grupa, największa ilościowo od czasu ich powstania w średniowieczu, to a/rmia s/zatana. Będą prowadzeni przez a/ntychrysta. Zaplanowali wprowadzenie swojej k/ontroli w ba/nkach przez dziesięciolecia. Przez ostatnie 15 lat zaplanowali wprowadzenie Z/namienia B/estii, c/zipa, do którego ws/zczepienia w ciało zmuszany będzie każdy mężczyzna i kobieta, aby mieć d/ostęp do ż/ywności. Teraz, kiedy nadszedł dla nich czas, aby przedstawić ich Nową Ś/wiatową W/alutę, wiedzcie, że m/odlitwy, wiele m/odlitw, mogą pomóc osłabić wiele z ich planów. Oto m/odlitwa, aby uniknąć Jednej Ś/wiatowej W/aluty. K/rucjata M/odlitwy (61) – O u/niknięcie Jednej Ś/wiatowej K/ontroli ”O Drogi Niebieski Ojcze, przez pamięć na Uk/rzyżowanie Twojego Ukochanego Syna J/ezusa C/hrystusa błagam Cię, abyś chronił nas, Twoje dzieci, od ukr/zyżowania zaplanowanego przez a/ntychrysta i jego z/wolenników, aby zniszczyć Twoje dzieci. Daj nam ła/ski, których potrzebujemy, aby odrzucić Z/namię B/estii i Obdarz nas pomocą, niezbędną nam do walki ze złem na świecie szerzonym przez tych, którzy podążają drogą szatana. Błagamy Cię, Drogi Ojcze, ochroń wszystkie Twoje dzieci W tych strasznych czasach i umocnij nas wystarczająco, abyśmy powstali I zawsze głosili Twoje Ś/więte Słowo. A/men.” Moja córko, jestem zasmucony, gdy musze ujawnić te rzeczy. Moi w/yznawcy muszą zrozumieć, co się dzieje. Ci, którzy nie wierzą w te przekazy, nie będą mieć wątpliwości, gdy a/ntychryst przedstawi im się, tak jak przepowiedziałem. W m/odlitwie musicie łączyć się w grupy na całym świecie. Im więcej będzie Moich w/yznawców, którzy tak robią, tym silniejsza będzie obecność Duc/ha Ś/więtego, a wówczas tym słabsza będzie armia szatana. Spróbujcie nie obawiać się, ponieważ takiemu pr/ześladowaniu można stawić czoła nieustraszenie. Jeśli przygotujecie się dobrze, wykonując Moje zalecenia i trwając w codziennej m/odlitwie, ten czas minie szybko. Zawsze Mi ufajcie. Pamiętajcie, że umarłem za wasze gr/zechy. Tylko pozwólcie Mi odpowiednio prowadzić was w tym czasie, w kierunku Nowego Królestwa na Ziemi. Jedynie Ja, J/ezus C/hrystus, mogę was doprowadzić. Pamiętajcie, że beze Mnie jesteście niczym. Wasz J/ezus ze strony: ostrzezenie.net

Gość gość
Dlaczego już teraz te szczepionki nie są bezpłatne, tylko trzeba za nie płacić duże sumy??? Takie rzeczy powinny byc darmowe, skoro mają ratować życie dzieciom.

Gość gość
hahhaha, w mojej gminie są darmowe, a nas nawet o tym nie poinformowali w ośrodku zdrowia a szkoda bym zaszczeoiła

Gość gość
jacy napalency na te szczepienia przeciw pneumokokom jakby to jakas ebola byla.

Gość gość
Nie ebola, ale też powoduje wiele chorób: moje dziecko nieszczepione na pneumo cały czas choruje na uszy, na zatoki... Nie sposób go doleczyć, a antybiotyków już nie zliczę ile mieliśmy.

Gość gość
Nie musi to być wina pneumokoków ale może... Może warto, żebyś zrobiła dziecku wymaz z gardła - wtedy się dowiesz, co go atakuje, a taka antybiotykoterapia w ciemno - nic dobrego z tego nie będzie...

Gość gość
Ja się bardzo cieszę, że szczepienia przeciwko pneumokokom będą refundowane. Nie wszystkich rodziców na nie stać, a wszystkie zasługują, zeby je dostać!