Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć matce że kochałam kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Ona nic nie wie, ciągle mi gada o facetach etc.. myśli że nigdy nikogo nie miałam. Wstydziłam się o tym mówić komukolwiek ale byłam bardzo zakochana w pewnej kobiecie, ona we mnie tez ale się nie udało. Dlatego planuję się zabić. Chce żeby matka znała powód mojej decyzji. Nie wiem tylko czy informować ją teraz czy w liście pożegnalnym.

Gość gość
Oj, wyluzuj. Miałaś kobietę, nie wyszło Wam - to się zdarza. Jak w każdym związku. Lesbijskie też nie są zawsze udane. Nie warto się zabijać z tego powodu. I na pewno mama nie chciałaby stracić córki! Ochłoń, odpocznij, rozważ psychoterapię.

ej, nie łam się. Jest wiele innych kobiet, może któraś okaże się odpowiednia. Nie uciekaj do tak drastycznych kroków :) a z mamą po prostu szczerze porozmawiaj. Może okazać się, że da Ci wiele wsparcia.

Gość gość
Tak jestem bi ale ze skłonnościami ku homo. Naprawdę nie chcę już żyć. Tylko zastanawiam się czy mówić o tym bliskim że kochałam kobietę boje się reakcji, pewnie i tak nie zrozumieją.

Gość gość
nie poddawaj się

Gość gość
A co jest powodem Twoich myśli samobójczych, niespełniona miłość czy to, że jesteś bi lub les i boisz się z tym ujawnić? Dla Twojego pocieszenia, też kocham kobietę ale nie mogę z nią być i nie zamierzam z tego powodu robić sobie ani bliskim dramatu. Idź do psychologa.