Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna889

Czy wierzycie w duchy,demony?

Polecane posty

Gość gościnna889

Cześć. Chciałam wam opisać coś co mnie skłoniło do refleksji nad tym by zacząć wierzyć w zjawy,bo nwm jak to wytłumaczyć. Dokładnie rok temu będąc wieczorową porą na spacerze wraz z koleżanką wybrałyśmy się na cmentarz z racji tego iż nie dawno zmarł jej dziadek,którego bardzo kochała i potrzebowała z nim ''porozmawiać'', oddaliłam się kawałek żeby zostawić ich na osobności,ponieważ nie chciałam w jakikolwiek sposób przeszkadzać,chodziłam sobie pomiędzy gorbami,aż nagle z oddali usłyszałam jakby muzykę,ale co tutaj i o tej porze może grać pomyślałam? rozejrzałam się dookoła,ale nikogo nie było. Nagle na grobie ujrzałam starą pozytywkę baletnicę,która GRAŁA! Jak już wspominał ani jednej żywej duszy w okół więc kto ją nakręcił? W pewnym momencie przeszło mi przez myśl żeby wziąć ją do ręki,ale byłam w takiej panice,że czym prędzej pobiegłam do koleżanki i gdy jej to pokazałam oniemiala,szybkim krokiem ruszyłyśmy ku wyjściu,a tu wyleciał duży czarny pies na początku zaczęłam piszczeć,że to wilk,bo był bardzo podobny do takowego,na szczęście był to naprawdę pokaźnych rozmarów psisko,który na szczęście nie miał wobec nas złych zamiarów,przebiegł obok szybkim tempem wachąjac po drodze nerwowo każdy ''zakamarek'' jakby podążał jakimś zapachem. Uciekłyśmy stamtąd i od tamtej pory nie chodzę na cmentarz po zmierzchu,ponieważ na samą myśl włosy stają mi dęba. Co o tym myśleć? Może to jakiś zbieg okoliczności? Jak to sobie tłumaczyć?

Gość gość
cmentarz to święte miejsce, ma swoje prawa, noca nie chodze po cmentarzach wlasnie dlatego zeby sie nie przestraszyc czegoś moze jakas dusza chciała zebys sie pomodlia za nią dlatego zzworicla Twoja uwagę

Gość gość
tylko na kafe. masz bujną fantazję. w fusach też się doszukujesz nadprzyrodzonych sił? Nie pij kawy rano ani o zmierzchu bo cię będzie straszyć i cycki dęba staną.

Gość gościnna889
Do dziś śni mi się po nocach ta melodia brr,ten sam dźwięk jak na tym filmiku tylko ta pozytywka,która stała na grobie była stara,chyba porcelanowa,baletnica ubrana w piękną białą suknię . Wklejam link z youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Gs7ML-zQKD4

Gość gość
duchy,demony:)mamy na kafeterii

Gość gość
ktos byl wczesniej i moze puscil pozytywke a ty przesadzasz

Gość gościnna889
Jeszcze gdybym tylko ja to zauważyła,to mogłabym może i zgonić na wyobraźnię,która niekiedy płata figle,ale widziała to samo również moja koleżanka,która tak jak i ja się przeraziła

Gość gościnna889
pomodlić się za tą duszę? ledwo znalazłam siłę w nogach żeby stamtąd uciec,nie przyszła mi nawet na myśl modlitwa

Gość gościnna889
wydaje mi się,że gdyby to ktoś zrobił,to widziałybyśmy tą osobę,albo przynajmniej się z nią minęły przy wejściu,ponieważ takowe pozytywki grają dosłownie parę minutek. A my jeszcze z oddali wychodząc słyszałyśmy tą przeraźliwą muzykę,tak jakby ktoś ją ciągle nakręcał

Gość gościnna889
Może ktoś z was również miał jakieś swoje przeżycia?