Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam dać szanse chłopakowi który kiedyś przez kilka lat uganiał sie za mną

Polecane posty

Gość gość

a on po chamsku powiedział mi, że "nie interesuje go używany towar" i poszedł sobie ... Szok! Tym facetom naprawdę zaczyna odbijać po trzydziestce !

Gość gość
a jak mu chciałaś dać szansę ? ile czasu minęło pomiędzy tym jak on przestał, a Ty się namyśliłaś, że może dasz mu szansę ?

Gość gość
Ja też jednego olewałam ale jak chciałam mu dać szanse to mówił podobnie i, że nie chce trójki cudzych dzieci. debil jeden nadal będzie sam i dobrze mu tak. A tak a propo to szukam porządnego mężczyzny do związku, 30-35 lat, własne mieszkanie, stała praca, samochód. ja 24 lata, mieszkam aktualnie z rodzicami, nie mam samochodu.

Gość gość
No właśnie ile czasu minęło od momentu jak przestał zabiegać o Ciebie i czy czasem nie zdecydowałaś się dać mu szansę po tym jak się z kimś rozstałaś?

Gość gość
A jakie ma znaczenie ile czasu minęło, facet miał rację... po co mu przechodzona laska?

Gość gość
Uganiał się o ty go olałaś. Czemu teraz dostał szansę ?

Gość gość
gość 16;05,potrzebny facet do chowu ciebie i 3-jki dzieci tak?,i jeszcze wymagania stawia.

Gość gość
To bydło trzeba eksterminować a nie hodować.

Gość gość
Ja też jednego olewałam ale jak chciałam mu dać szanse to mówił podobnie i, że nie chce trójki cudzych dzieci. debil jeden nadal będzie sam i dobrze mu tak. A tak a propo to szukam porządnego mężczyzny do związku, 30-35 lat, własne mieszkanie, stała praca, samochód. ja 24 lata, mieszkam aktualnie z rodzicami, nie mam samochodu. xx normalnie ręce opadają :)

Gość gość84
Buhahaha no i bardzo dobrze. Księżniczka nie chciała, ale teraz jak ma już dzieci, księżniczką już nie jest, pewnie na wyglądzie też nieco podupadła (bo w końcu ciąża), no i jeszcze do tego ma takie oto podejście: ".A tak a propo to szukam porządnego mężczyzny do związku, 30-35 lat, własne mieszkanie, stała praca, samochód. ja 24 lata, mieszkam aktualnie z rodzicami, nie mam samochodu" ...to też kopałbym by cię w dupę, i to tak mocno, że od razu poleciałabyś na księżyc. Jeśli chciałaś z nim być to trzeba było mu WTEDY dać szansę, a nie teraz robić wielką łaskę. Żenada...

Gość gość
przecież to jest sarkazm, ludzie, nie bierzcie na poważnie postu z 16.05, jak widać macie zerowe poczucie humoru

Gość gość
moja siostra też wybrzydzała, w końcu została sama dziś zdesperowana chodzi z facetem niższym od niej o głowę, rozwodnikiem 11 lat starszym, siwym .. tylko taki ją zechciał od kiedy skończyła 35 lat (dziś ma 40)