Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiesz co mnie najbardziej w tobie wkurzało?

Polecane posty

Gość gość

To, że ty nie umiałeś być ze mną, bo mnie wybierasz spośród iluś. Ty zwracałeś się ku mnie za każdym razem jak olała cię znów kolejna, a olewała każda z którą się spotkałeś na tej ekhm randce, dużo brzydsze ode mnie albo takie które miały w dorobku pół powiatu i wcale się z tym nie kryją, najczęściej jedno i drugie plus tępaki, ewentualnie prostaczki. Przecież to mi uwłaczało, ja miałam być kołem ratunkowym po kimś takim?? Powiedz jak ty byś się czuł, gdybym ja traktowała cię jako ostatnią opcję jak oleje mnie nawet niezbyt wyględny, mało kumaty i nierozmowny prostak??

Gość gość
z kim ty sie zadalas, szkoda czasu na niego

Gość gość
nom co to jest

Gość gość
Pozazdrościć faceta:p

Gość gość
autorka topicu No szukał na badoo i zresztą wszędzie, takie miał efekty. Nie wiem czy bardziej było mi go żal czy bardziej byłam tym wkurzona, że traktuje mnie jako ewentualność jak mu nie wyjdzie z takimi jak wyżej pisałam.

Gość gość
To ile on się umawiał na te randki z portali?

Gość gość
Długo, bardzo długo. Efektów zero.

Gość gość
musial byc przystojny inaczej i pewnie niezbyt charakter, bo moi znajomi znajdowali po miesiacu, maks 2 na portalu pytanie czym ciebie zainteresowal

Gość gość
Osobowością, znałam go dłużej, miał pasje, które mnie też bardzo interesują. Całościowo wyszedł ktoś, dla kogo straciłam głowę. Wiem, że to może dziwnie brzmi, ale poznaliśmy się cztery lata temu i uczucie wciąż jest tak samo świeże, ta pasja nie gaśnie. Nigdy w życiu mnie to nie spotkało, dlatego wybaczałam zachowanie.

Gość gość
hehehe, wybaczyła. takich idiotek jest coraz więcej. niech chla, ćpa, wali co popadnie, ale ona go kocha i...wybacza :D koń by się uśmiał!

Gość gość
Kolejna paranoiczka, pisząca w tłum. Widzisz duchy autorze/rko, a może słyszysz głosy???

Gość gość
mnie żaden nie kochał, nie kocha i nigdy nie pokocha .... na domiar złego przypierdolił się do mnie, mojej rodziny i domu zły duch :/