Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna rak a seks

Polecane posty

Gość Tzzz
Pisalas o swintuszeniu :) Pewnie ze jest jakis dialog podczas, a nie poprostu cisza. A jak myslicie jakie znaki zodiaku u kobiet sa najlepsze w tym co skorpiony hehe??

Gość gość
Skorpiony 100% u obu płci.

Gość Tzzz
Blizniaki daja rade tez :) Moje ulubione to wlasnie one... 2 osobowosci w jednej i to czesto sprawdza sie zarowno w zyciu jak i lozku.

Gość gość
Baranice, lubią szybkie numerki w miejscach publicznych :P.

Gość Tzzz
Ale wiecie co. Mam wrazenie, ze kazdy pisze o sobie a nie ggeneralnie o osobach spod konkretnego znaku:)

Gość gość
Znam parę babek spod bliźniąt ale na moje oko to są one raczej mdłe i nie sądzę aby były świetne w łóżku, to samo wrażenie mam na temat panien. Chociaż nigdy nie wiadomo może cicha woda brzegi rwie :D?

Gość gość
Sam też piszesz o sobie :D, boisz się że koloryzujemy jak ty :D :D :D?

Gość gość
Oziębłe znaki zodiaku to u mężczyzn panna a u kobiet strzelec.

Gość Tzzz
Ja nie koloryzuje, ale mam wrazenie ze to dziala jak z przekupka na rynku jesli pisze, iz lubie eksperymenty to potem musze je wymianiac a jesli nie swintusze i nie mowie na moja partnerke ty nie wiem lafiryndo podczas seksu to jestem do bani:) Pewnie wszyscy chcemy wyp0asc korzystniej w oczach innych :)

Gość gość
Na lafiryndę zareagowałabym śmiechem, nie próbuj tego mówić :D :D :D

Gość gość
Pytałam o te eksperymenty bo nie dla każdego oznacza to to samo. Tobie coś może się wydawać nowością a dla kogoś innego jest to codzienność i norma bo wyprawia ostrzejsze rzeczy.

Gość Tzzz
Czyli lafiryndo odpada hehe?? Wiem o czym mowisz, ale nie znamy sie za bardzo i w drugim poscie nie bede pisal o swoich eksperymentach :) Nie sadze abyscie nagle zaczely pisac o np seksie analnym rimmingu lub nie wiem czyms jeszcze:)?????

Gość gość
Haha rimming swego czasu chyba tu ktoś miał na jego punkcie obsesje i zakładał ciągle na jego temat wątki. Szczerze powiedziawszy wcześniej nawet nie wiedziałam co to takiego ale co to to nie :D.

Gość gość
Facet rak okropność,cienias za to kobieta wulkan seksu,temperament,wyobraźnia,zapał,namiętność,pomysłowość,bezpruderyjna.

Gość gość
Gdzieś na różnych stronach był zestaw najlepszych kochanków i tam pisało, że facet Byk to najlepszy kochanek ze wszystkich znaków zodiaku, a gdzieś na zagranicznej były podawane pary do seksu i pierwsze miejsce miała skorpionica i facet Byk, na drugim miejscu był Baran i kobieta Strzelec, facet skorpion dopiero gdzieś na 7 miejscu.

Gość gość
Z własnego doświadczenia powiem. Ja jestem kobieta rak i mam nietuzinkowe fantazje i charakterek w łóżku. W parze z Bykiem zodiakalnym bylo slabo, przede wszystkim brak wyobraźni z jego strony i również przedwczesny wytrysk ale to juz raczej zwalam na karb uwarunkowań fizyznych a nie ze gwiazdy za to odpowiadają :D Mezczyzna baran w łóżku raczej stonowany nawet klapsa nie potrafi wlać rozlazle toto aż się odechciewa (miałam dwóch baranów i w obu przypadkach to samo) Natomiast najlepszy facet w łóżku to Wodnik moi drodzy ooojj wodnik to skarb ! Jak sobie przypomnę co wyprawial ze mną to mam dreszczyk aż :D wodnik to jest to

Gość gość
Pan rak pytał o blizniaczki jakie są to mogę opisać ,jestem blizniaczką i jestem ciekawa jacy są panowie spod znaku raka:-)

Gość gośćblizniaczka
1.17

Gość gośćblizniaczka
Może nie mam zbyt dużego doświadczenia w tych sprawach bo dotychczas w całym swoim życiu byłam tylko z jednym i był to facet spod znaku wagi jednak mogę coś nie coś napisać.Lubię jak facet dominuje ale jestem też otwarta na eksperymenty.Muszę mieć nastrój i romantyczny klimat.Lubię czuć się jak niewolnica ale czasami sama mam ochotę dominować...wiecie takie rodeo.:-).Mam pisać dalej?

Gość gośćblizniaczka
Ciekawa jestem co wy myślicie o blizniaczkach.:-)

Gość gość
Szkoda że nie ma z kim popisać.

Gość gośćblizniaczka
Romantyczne są bliznięta i lubią romantyczne scenerie w sypialni.:-)

Gość gość
Bliźniaczki wolą kochać niż o tym rozprawiać.

Gość gość
Prawda ale autor zapytał .

Gość gość
Kurde no teraz doczytałam że autor już z blizniaczkami jakieś tam w tych rzeczach doświadczenia miał.Niezły z niego kobieciarz.;-)

Gość gośćblizniaczka
3.39napisała blizniaczka.

Gość gość
Jestem skorpionica i ciągle mam ochotę nigdy nie mam dość. W sumie mnie to trochę denerwuje.

Gość gość
nie podejrzewam,by znak zodiaku miał wpływ na temperament człowieka,nie mam doświadczenia bogatego,ale pan rak,,,,hm...było bardzo gorąco i smakowicie

Gość gość
pan rak ?ciapa,dużo gada Malo (i słabo)robi.:Porażka :P

Gość gość
Popęd seksualny to nie umiejętności seksualne. Nie mylić popędu z umiejętnościami.