Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brummer

Oświadczyny

Polecane posty

Gość Brummer

Witam Planuję się oświadczyć w sierpniu. Wybrałem urokliwą miejscowość jaką jest Szklarska Poręba. Niestety nie mam pojęcia w jakim miejscu się oświadczyć. Chciałbym żeby było intymnie, ale znowu nie chce jakoś przy zwykłam szlaku tylko przy czymś co się zapamięta. Mam wykupiony hotel ze spa, ale tam też tego nie chcę robić. poproszę tylko obsługę hotelową o wstawienie bukietu żeby już był jak wrócimy z spaceru :) Proszę o rady, może ktoś zna dobrze tą miejscowość i zna jakieś fajne miejsca na oświadczyny

Gość gość
Ale jej zazdroszcze

Gość gość
zakopane Karpacz krakow

Gość gość
parę kroków dalej jest sanatorium, załatw turnus, wręcz jej bukiet kwiatów i po krzyku :P

Gość Taki_jeden_964
Nieważne gdzie, na pewno zapamięta. :) xxx Ale jej zazdroszcze xxx Czego ? Małżeństwo, bachory to taka niby sielanka ?

Gość gość
Ja tam sie mojej oswiadczalem w Warszawie. Pojechalismy niby na zwykly weekend, niczego sie nie spodziewala. Dojezdzamy pod hotel, ona taki szok ze wykupilem nocleg w Rialto (bo to 5-gwiazkowy hotel, w dodatku odkad wyczytala o nim na wikipedii to "delikatnie" sugerowala ze by sie tam przejechala). No ale to nie bylo wszystko, bo akurat mieli takie fajne pakiety, ze jechalismy limuzyna z szampanem przez cale miasto... Ona lubi takie rzeczy wiec sie strasznie cieszyla :) No i w sumie przy kolacji sie jej oswiadczylem (bo jak sie dowiedziala kto robi tam jedzenie to prawie padla, wielka fanka masterchiefa :D)

Gość gość
Nieważne gdzie, na pewno zapamięta. usmiech.gif xxx Ale jej zazdroszcze xxx Czego ? Małżeństwo, bachory to taka niby sielanka ? Jesli sie trafia na milosc zycia to tak. Ja marze o tym by moje mezczyzna mis ie oswiadczyl - sam z siebie okazal absolutna pewnosc, ze ja i tylko ja... Nie tyle zalezy mi na slubie, co na jego deklaracji. Moze dlatego, ze to twardy przypadek i wiem, ze jesli sie na to zdecyduje, to bedzie to cos do granic pewnego pi przemyslanego z Jego strony <3

Gość gość
zazdroszczę :)