Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiosiosiom

dokuczanie:(!

Polecane posty

Gość misiosiosiom

hej , moj narzeczony ma kolegę, ktory czas robi mi jakies chamskie docinki , najpierw na zywo( co olewalam) ale teraz robi to na fb ..usunelam go ze znajomych ale np jak moj narzeczony wstawi zdj razem ze mną to zawsze to chamsko skomentuje .. olałabym to ale ludzie to czytają ....kasuje te komenty ale nie zawsze szybko zareaguje , moj narzeczony zwracal mu uwage, ale on dalej swoje , z komentarzy wynika tak jakby caly czas sie ze mnie nasmiewal , a co 2 dzien chce sie z nami umawiac... nic nie rozumiem.

Gość gość
Leci na ciebie

Gość gość
powiedz mu, przy narzeczonym, że jak jeszcze raz wstawi taki koment, osobiście dasz mu w ryja! jak to nie poskutkuje, pozbądź się narzeczonego bo pewnie ten jest w zmowie z nim. a tak w ogóle marne prowo :P

Gość misiosiosiom
a tak powaznie?

Gość gość
A jakie konkretnie te komentarze, podaj przykład? Niektórzy po prostu nie mają wyczucia i wydaje im się, że takie rzeczy są zabawne.

Gość gość
A ja mysle, ze sie zakochał w Tobie, tylko wie, że jesteś zajęta, a w dodatku przez jego kumpla. Próbuje sobie wmówić, że nic nie czuje i w jakiś sposób chce sie zniechęcić do Ciebie.

Gość gość
Końskie zaloty tylko k***a do narzeczonej kumpla. Jakiś matoł.

Gość gość
Podrywa cię, pogadaj z nim o tym na osobności

Gość gość
a tak poważnie, olej dziada! i olej fb.

Gość gość
Dobrze że weszłaś na to forum gdzie nikt nigdy nikomu nie robi chamskich docinków.

Gość gość
16:30 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!

Gość gość
Albo facet na ciebie leci, albo jest zazdrosny bo boi się stracić kumpla.

Gość misiosiosiom
nie jest to żadna prowokacja, on ma dziewczynę od 4 lat czemu mialby na mnie lecieć ? nie wiem o co mu chodzi , pisze chamskie teksty na fb , a za godzine dzwoni zeby sie umowic z moim narzeczonym i ze mna np na piwo.... chcialabym zeby narzeczony zerwal z nim kontakt ale on nie chce.

Gość gość
I może w tym problem, chcesz ich rozłączyć, a przyjaźń męska potrafi być ważniejsza od kobiety.

Gość misiosiosiom
nie rozłączałabym ich, ale ten chlopak mnie obraza a moj narzeczony malo na to reaguje nie wiem co zrobic . ..mam dosc ponizania .

Gość gość
Bo masz cipę, a nie faceta!

Gość gość
"przyjaźń męska potrafi być ważniejsza od kobiety." - to niech rzuci autorkę i sypia z tym kolegą, niech mu pierze gacie i zajmuje się nim tak jak ta kobieta :P

Gość misiosiosiom
to tak szczerze co mam zrobic?niby moj facet nie raz go opieprzal a ten dalej swoje ;/;/ ja tez mu powiedzialam pare niemilych slow i bylo jeszcze gorzej ...

Gość gość
to niech rzuci autorkę i sypia z tym kolegą, niech mu pierze gacie i zajmuje się nim tak jak ta kobieta x Kobieta nigdy nie zrozumie męskiej przyjaźni, bo kobieta nie wie co to prawdziwa przyjaźń. A tak na marginesie, co wy macie z tym stereotypem o praniu gaci i zajmowaniu się facetem? Przecież w 21 wieku to pralka pierze, a nie kobieta, a pralkę potrafi obsłużyć każdy w miarę rozgarnięty facet, a zająć to się można dzieckiem, a nie dorosłym facetem. Z kim wy się wiążecie?

Gość gość
wiesz co, ktoś ci wcześniej dobrze doradził, cytuję: olej gościa i olej fb. po co sobie szarpać nerwy, zostaw swojego ;) (co za upierdliwe słowo) faceta, zajmij się bardziej sobą. jak dla mnie przyjaźń męska, czy żeńska to nie walka o posiadanie przyjaciela, tylko zrozumienie, że ten przyjaciel też chce ułożyć sobie jakiś plan na życie. dlatego ma prawo spotykać się z autorką , ma prawo spotykać się z e swoim kumplem, ale oczerniać autorkę na fb albo się z niej nabijać bo boi się o utratę "przyjaźni", wybacz ale to takie dziecinne. naprawdę, radzę ci zerwij z nim wszelki kontakt, wcześniej go uprzedź, że jak nie porozmawia ze swoim "przyjacielem" o tym, żeby zaprzestał obrażać cię, kończysz z nim nieodwołalnie. wyjścia na piwo 3 x w tygodniu z przyjacielem, to chyba dla obu partnerek nieco za dużo. wywal dziada i poszukaj takiego, który będzie liczył się z twoim zdaniem i szanował bo ten obwieś tego nie potrafi i będzie tylko gorzej.

Gość gość
"Kobieta nigdy nie zrozumie męskiej przyjaźni, bo kobieta nie wie co to prawdziwa przyjaźń." - takie bajki, to koleś wciskaj jakiejś nierozgarniętej dziuni. swoją drogą chętnie poczytam co rozumiesz przez męską przyjaźń? :P