Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc1566

problem z chlopakiem

Polecane posty

Witajcie. Mam drobny problem. Otoz mój chłopak z którym jestem od 5 ponad lat robi problem mi o to ze się witam czy zegnam z dobrymi kumplami calusem w policzek. Oczywiście nie ze wszystkimi. Zdarza mi się to dodatkowo rzadko bardzo. I to w takich sytuacjach w których nie wypada inaczej bądź odruchowo z czystego przyzwyczajenia gdzie jest mnóstwo znajomych (wiecie jak to jest) . czy robi mi słuszne problemy ? Moim zdaniem to juz taki zwyczaj a zwłaszcza w dzisiejszych czasach wśród młodych ludzi. Jak mam do niegondotrzec ? Pomocy !

Czy Ty, nie byłabyś zazdrosna gdyby twój chłopak z dobrymi lub mniej dobrymi koleżankami żegnałby się buziakiem w policzek?:) spróbuj z nim o tym porozmawiać wyjaśnić że to dobrzy koledzy, to normalne że tak reaguje, ale powinien Ci ufać mało razem nie jesteście:)

Tez byłabym po części zazdrosna. Ale ufam mu to on mi tez powinien. Przecież nie zrobilam nic złego. Odruchowo nikogo nie pocalowalam czy cos gorszego. To tylko forma przywitaniowa w mniej ciut formalny sposób tak samo jak składanie sobie zyczen itd. Porozmawiam z nim na pewno. Jednak i tak uważam ze to gruba przesada. Można być zazdrosnym ale trzeba tez wiedziec ze dana osoba nie robi nic złego. Zwłaszcza ze to podchodzi pod zwyczaj tradycje.