Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama w domu z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Mamy jak sobie dajecie radę siedząc same w domu z dzieckiem lub dziećmi? Bo mi zaczyna normalnie odbijać. Tylko pieluchy, obiadek, spacerek. Mam już dość. Jak dać sobie radę?

Gość gość
Też mam ten problem. Wkrecilam sie w jakiś dobry zagraniczny serial, ale tak naprawdę mocno i ogladam po 3 odcinki dziennie ( jednym okiem czasem) i czas jakoś leci. Mam tez przy sobie tablet i bloguje na raty. Zaczelam wymyślać wykwintne i czasochłonne potrawy i w kuchni tez czas szybko leci:-)

Gość gość
Nie chodzi mi o gotowanie, prowadzenie domu itp. Raczej daje sobie radę, dziecko grzeczne ale ta monotonia mnie przytłacza. Mam znajomą. Ma męża lekarza i całymi dniami z dzieckiem w obcym mieście. Pytam się jak daje sobie radę, a ona że tak sobie organizuje czas aby się nie nudzić. Widocznie ja tak nie potrafię.

Gość gość
Wychodz z nim jak najczęściej z domu typu zamiast kupowac wszystko w markecie idz do piekarni, miesnego, warzywniaka bys widziala jak najwiecej osob. Zacznij czytac blogi - niektore sa bapraede ciekawe i latwo je dopasowac do zainteresowań. Przed ciaza mialas jakies hobby? wspaniale! nadal o nim czytaj np jeśli jezdzilas na nartach spraedzajnw internecie nowinki na tmeat sprzetu, najpopularniejszych kierunkow, moze obejrzyj stare zdjecia. O wlasnie, możesz tez zdjęcia pokazywac dziecku. :)

Gość gość
dziewczyno hobby znajdz:)jest tyle ciekawych rzeczy.moze jakis sport?sa kanały np fit mamy ktora pokazuje jak cwiczyc z malym dzieckiem

Gość Małgochata
Postaraj sie jak najlepiej wykorzystać czas spedzony z dzieckiem w domu- uwierz mi- dzieci tak szybko rosną że niedługo zatesknisz za tymi chwilami. Postaraj się jakoś zorganizowac sobie dzien- wcale nie musi byc monotonnie. Jak jest pogoda to spacery jak najdłuższe i najdalsze, Jak pada to czytaj książki, blogi. O właśnie- jest taki jeden swietny blog http://mumandthecity.pl/ - warto żebys go przeczytała :) Bardzo mądry i życiowy :)

Gość gość
Ja wegetuje. Bachory juz mnie wkurzają tym calodziennym jękiem. Nic tylko na rękach. Czasami noszę zatyczki do uszu bo już kurwicy dostaje.