Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zagubiona

Polecane posty

Gość gość

Jestem tu chyba po to bo juz nie mam z kim porozmawiac a moze bardziej przez to, ze nikomu nie ufam. Moze wszystko wyolbzymiam ale jezeli nie ma z kim porozmawiac wszystkie uczucia. Zostaja wewnatrz i wszystko narasta. Facet z ktorym bylam dwa lata za moimi plecami umawial sie z inna. Niby do niczego nie doszlo ale okazuje sie ze w kilku innych kwestiach rowniez nie byl szczery. Jednak jak wszystko wyszlo na jaw i zauwazyl ze moze mnie stracic zmienil nastawienie do zwiazku na powazniejsze. Problem w tym ze go kocham chciala bym z nim byc ale mu nie ufam i to strasznie ciazy zwlaszcza ze nie mam z kim porozmawiac. Przyjaciolki nie mam bo kazda ktora byla okazala sie nie byc prawdziwa przyjaciolka oklamywaly i obgadywaly za plecami udajac super kolezanki. Rodzice? Tak sa ale z nimi nie idzie porozmawiac. Od samego poczatku za wszystko mnieobwiniaja. Nawet za to co w dziecinstwie nabroila mlodsza siostra. Ktora rodzice a zwlaszcza mama sie zachwyca. Ja to to gorsze dziecko ktore zawsze jest niegrzeczne zlosliwe niedobre. I na wszystko co zlesobie zasluzylam. W domu o wszystko pretensje ze nic nie potrafie zrobic a w zwiazku.. No wlasnie tez nie potrafie go stworzyc. W mlodosci faktucznie zdazylo sie z nie zawsze wrocic do domunaczas i czy wypic piwo ale teraz mam to wypominane dodzisiaj. Ludzie maja wieksze problemy. Ale to ze nie ma z kim porozmawiac. Bac sie zaufac to tez jest ciezkie. To wszystko mnie przytlacz ten brak wsparcia tylko ciagle pretensj i zawody na najblizszych co sprawia ze nie pamietam kiedy ostatni raz bylam naprawde szczesliwa. Usmiechnac na chwile czasami sie potrafie i na tym koniec. Niestety.

Gość gość
odpuść sobie tego faceta,nie jest Ciebie wart i te pseudokolezanki tez. Znajdziesz lepszych :) a rodzice niestety bywają różni..cóż,trzeba sie z tym pogodzić i z tymczasową samotnością też tymczasową,bo na pewno poznasz jeszcze kogoś a jak chcesz mieć gdzie sie uzewnętrznić to może załóż bloga i tam z siebie wyrzucaj wszystko kiedy tylko najdzie Cie ochota i potrzeba?

Gość gość
hej, współczuję ci, ale też trochę rozumiem. Powiedz sobie, że to ty jestes najważniejsza w swoim świecie. Kopnij w dupę fałszywe koleżaneczki,a facetowi każ najzwyczajniej spierdalać. Pomyśl o sobie, o własnym szczęściu. czasami trzeba "pogłaskać" samą siebie