Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca na geriatrii to koszmar, emeryci ciągle pierdzą

Polecane posty

Gość gość

jestem wykończona psychicznie

Gość gość
tego nie powstrzymasz hehe

Gość gość
Hahahahaha:D Ale dodaj jeszcze małe dzieci w wieku do lat 7 miu:D

Gość gość
Kiedyś zwiedzalam pałac, szedł przede mną starszy Pan i z kazdym krokiem puszczal gigantycznne bąki Tak legalnie przy turystach. Nic sobie z tego nie robił Idąc za nim poplakalam się ze śmiechu Niewiele pamiętam ze zwiedzania :D

Gość gość
ja też pracuje z emerytami i jest fajnie. komplementują mnie, czasem klepną w pupę, głaszczą mnie w pupę, dotykają moich piersi, czasem zrobią minetkę. Full wypas praca. Najśmieszniejsze co mi się przydarzyło to seks grupowy z panami po 70. Ich pięcioro i ja jedna :P polecam! Dodam tylko, że ja mam 24 lata i jestem ładna i zgrabna więc dla nich to było niesamowite przeżycie.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że dwóch z nich przepisało mi majątek, a dwóch nie zdążyło, piąty jebał na krzywy chuj.

Gość gość
Do wszystkich osób, które naśmiewały się " poerdzących emerytów " nie pomyśleliście, że może te osoby już nie kontrolują niektórych swoich odruchów. Osoby, pracujące na oddziałach geriatycznych, w Domach Spokojnej Starości powinny być przygotowane i wyrozumiale na takie sytuacje. Jednak, widzę niestety, że również buraki tam pracują. Do gościa z 8.32, skoro tak bardzo przeszkadzał Ci staruszek to mogłaś go wyprzedzić, ale widzę że siano w butach za bardzo Ci przeszkadzało, aby to zrobić