Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta z dzieckiem na placu zabaw

Polecane posty

Gość gość

Marzy tylko o tym aby ktoś nieznajomy podszedł i wsadził jej palec do pipki z zaskoczenia. Z moich obserwacji wynika że 7 na 10 kobiet tego chce, pozostałe 2 wstydzą się bo są z dzieckiem a pozostała 1 to feministka.

Gość gość
w du/pe sobie wsadz te palec pier/dolcu

Gość gość
w takim razie wybierz się do okulisty, bo chyba masz coś nie tak ze wzrokiem

Gość gość
TAAA styrana matka na pewnoo marzy o jakiej kolwiek formie sexu?? BUAHHHA Jedyne o czym marzy taka kobieta to o WYPOCZYNKU a sex moze dla niej nie istniec TULMOKU!!

Gość gość
a co taka styrana matka robi? ogląda telewizję a dziecku daje tablet do zabawy kiedy facet w pracy?

Gość gość
JUasne. Ja mam 1,5 rocznego syna, ktorego nie da sie na sekunde samego zostawic bo np zrzuca na siebie meble, lazi na parapet i tak ciagle. Czasem mam chwile kiedy idzie spac i wiesz mi ze wtedy dopiero jem snaidanie, myje sie itd. A maz jeszcze sexu chce a ja marze o SPANNNIU!!!!!!! I zeby wszyscy mi dali swiety spokoj. JEstem wlasnie styrana matka!!

Gość gość
haha, dobre, takie dziecko ledwo chodzi a ty mówisz że na parapet wchodzi, urządz dobrze pokój i zabezpiecz i daj mu się bawić, gdybym nigdy nie pilnował takiego dziecka

Gość gość
a jeśli nie dajesz rady z 1.5 rocznym dzieckiem to zobaczysz co robi mając 3 latka, ale nie będę cię straszył

Gość gość
Ciezko urzadzic 39m2 i sie nie madruj nie znasz mojego syna. Mebli tez mam sie pozbyc bo na nie wlazi??!!

Gość gość
wychowaliśmy dwójkę energicznych dzieci. Lecz się kobieto.

Gość gość
No wedlug Ciebie dam3 latkowi tableta. Zalosny jestes gosciu.

Gość gość
Wychowaliliscie czy Twoja zona wychowywala a Ty byles w robocie i czasami sie popudniem zajoles. ZALOSNY jestes!!

Gość gość
zawsze znajdzie się powód, i ty też nie znasz dziecka którego ja pilnowałem. ale to domena kobiet. jak ci ciężko idź do roboty i zatrudnij nianke

Gość gość
Nie wypowiadaj sie w imieniu matki popludniowy i weekndowy "tatusiu"

Gość gość
gość dziś No wedlug Ciebie dam3 latkowi tableta. Zalosny jestes gosciu. x WIELE MATEK TAK ROBI I TO ONE SĄ ŻAŁOSNE. nigdzie nie doradzałem tego

Gość gość
i TO jest najlepsze . wytkniesz matce błąd to zaczyna cię obrażać bo broni się że nie jest nieudolną matką

Gość gość
Jesteś tępa dzida, wychowanie jednego dziecka to dla ciebie problem. Moja babcia wychowała 7, przy tym pracując i budując dom, bo dziadek zmarł. Nie marudź.

Gość gość
Nie rozumiesz mnie. Nie TY sie zajmowales dzieckiem cala dobe wiec sie za swoja zone nie wypowiadaj!!! Wedlug Ciebie matki z dziecmi na palcu zawab marza o sexie. Ja jestem taka matka co chodze na placu zabwa i kurde wiesz mi sex dla mnie moze nie istniec!!! A doi Ciebie to nadal nie dociera!!!

Gość gość
TO NIE JA ZAŁOŻYŁEM TEMAT, litości

Gość gość
Ale co Ty myslisz ze mnie obrazisz bo glosno mowie o tym ze jestem zmeczona!! Mowie jak jest nie ubarwiam. Zajmuje sie moim dzieckiem ale nie robie z siebie idealu usmiechnietego i nie oszukuje calego swiata. Mowie jak jest czuje sie i sexu nie potrzebuje bo o tym jest twoj temat!!

Gość gość
a seksu to ci się nie chce z innych powodów, złapałas po prostu frajera, nie zdziw się tylko później konsekwencji tego

Gość gość
chyba nie ma cie kto dobrze posuwać, widać bo za bardzo narzekasz, jakbyś się wyjęczała w nocy to byś była spokojna i zadowolona

Gość gość
jesteś nieudolna bo nie potrafisz poradzić sobie z dzieckiem i ciągle narzekasz, znajdujesz co rusz głupie argumenty

Gość gość
i na dodatek siedzisz na kafe zamiast pilnować dziecka, faktycznie można być zmęczonym haha