Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pamiętnik

Polecane posty

Gość gość

Mam 12 lat. Mój tata opuścił nas i odszedł do pani. Jest pani w ciąży. Zostałam sama z mamą i malutkim braciszkiem. W domu nie jest już fajnie. Mama chodzi ciągle smutna a w nocy płacze. Nie chodzę do żadnych koleżanek bo cały czas pilnuje braciszka aby nie dokuczał mamie. On ma 3 latka i nic nie rozumie. Chodzę z nim na plac zabaw i na zakupy. Wynosimy razem śmiecie i sprzątamy mieszkanie. Nawet pomaga mi sprzątać. Wczoraj mama wzięła nas do makdonalda. Braciszek cały czas się śmiał a mama była bardzo smutna. Mama uczy w szkole. Teraz ma wakacje. Ale dla mnie są to najgorsze wakacje w życiu. Nienawidzę taty za to że opuścił mamę. Za tydzień ma przyjechać babcia więc może mama się rozchmurzy. Babcia będzie z nami mieszkać. Tata zupełnie o nas zapomniał. Zapomniał nawet o moich urodzinach. Zadzwonił 2 dni potem. Od mamy dostałam chomiczka. Mama nigdy nie chciała mi go kupić. Nazywa się Czika bo to dziewczynka. Oboje z braciszkiem się opiekujemy. Babcia obiecała że pójdzie z nami kupić mu więcej zabawek. Teraz braciszek ogląda bajki a ja siedzę na komoputerze. Chciałam mieć bloga ale mama nie chce mi założyć mejla. Bo twierdzi ze jestem jeszcze za mała. A ja już idę do 6 klasy i byłam najlepszą uczniem w szkole. Dostałam tablet i dużo książek. Tata nie przyszedł nawet mnie zobaczyć. Mama nie mogła bo była w swojej szkole i jeszcze miała mojego braciszka bo nie miała go z kim zostawić a babcia nie mogła przyjechać. Byłam wtedy bardzo smutna i płakałam bo wtedy tata się wyprowadził do tej pani.

Gość gość
idz na forum dla dzieci .. Pomyliłaś adresy

Gość gość
Oj jakie to smutne :( Aż płakałam jak to czytałam :( Jeżeli to nie prowo to na prawdę współczuję i życzę dużo siły i wiary w lepsze jutro:( A dla was niewierni mężowie dowód na to co czują dzieci :(