Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Datobaron

Problem z przyszla pasierbica. Co robic w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość Datobaron
Ja niestety tez potwierdzam, ze chodzi wlasnie o to cos innego. Ona juz wczesniej robila do mnie oczka, przymilala sie, przytulala nawet. Sadzilem po prostu, ze mnie lubi. Wrecz cieszylem sie. A tu takie kwiatki...

Gość gość
Widziałeś jej cycuszki? :) Opisz jakie ma.

Gość gość
Widziałeś jej cycuszki? :) Opisz jakie ma.

Gość gigagi
Ten powyżej to zbok ale ja mam pytanie całkiem poważne. Jak onan zawołała cię do tej łazienki i siedziała w wanie to odniosłeś wrażenie, że jakoś stara się osłonić biust? Pytam całkiem poważnie bo istnieje co prawda znikome prawdopodobieństwo ale istnieje, że być może jej naprawdę chodziło tylko o plecy. Po tym zdarzeniu jak się zachowywała zwyczajnie czy jakoś inaczej?

Gość Datobaron
Nie tylko nic sie nie zaslaniala ale jeszcze mowila, ze nie trzeba sie wstydzic bo bedziemy rodzina.

Gość gość
Zbok i tyle

Gość gigagi
Ale czy dostrzegłeś potem zmianę w zachowaniu dziewczyny? Była jakoś nienaturalnie pobudzona, podekscytowana? Odpowiedz to ważne.

Gość Datobaron
Nie wiem o jaka zmiane Ci chodzi. Ona wczesniej tez mnie probowala kokietowac ale jak juz pisalem bralem to za objawy zwyczajnej sympatii. Kokietowala przed, kokietuje po. Nic sie nie zmienilo. Boje sie tylko, ze znowu moze zechciec odwalic jakis wiekszynumer.

Gość gość
a może młoda nie chce abys wiązał się z jej matką i kręci intrygę przeciwko tobie- wziąłeś to pod uwagę? moim zdaniem powinieneś wyśmiewać jej zaloty i głośno o nich mówić, skoro coś ukrywasz to już jesteś winny. Od kiedy dzieciaki rządzą dorosłymi? ona nie jest kobietą a ty świrujesz jak półgłówek, boisz się i nie wiadomo co. jaki z ciebie facet? zboczony jesteś czy próżny. weź się ogarnij i zachowuj jak dorosły. Powiedz jej ze zachowuje się śmiesznie i nie ona wyznacza granice. dla mnie jesteś co najmniej przygłupi

Gość gość
Faceci to debile, myślą, że jak ich dziewczyna podrywa to zwyczajnie jest miła + myją plecy OBCEMU DZIECKU. Albo prowo albo jesteś zboczeńcem a ta mała k***wką i tyle. Nie oszukuj się, stanął c***ewnie jak zobaczyłeś jej cycki i tyle. Teraz to tylko wystarczy cie gnoju namierzyć po IP i wysłać screeny z tego tematu mamusi. Szykuj się na poważną rozmowę chłopie :D :D :D

Gość Datobaron
@ gość dziś a może młoda nie chce abys wiązał się z jej matką i kręci intrygę przeciwko tobie- wziąłeś to pod uwagę? x Nie. Przyznam, ze tego aspektu nie bralempod uwage. Moze rzeczywiscie o to jej chodzi.Ale czemu w takim razie o niczym nie powiedziala matce? Wkopala by mnie od razu. Moze szykuje cos ciezszego kalibru co jednoznacznie mnie przekresli?

Gość gość
A mnie tam by nie przeszkadzało;)a tak bym z matką pogadał że wszystko by było wina młodej.powiedz że chciała żebyś umył jej plecy ale się nie zgodziłeś