Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mam nadzieję niedoszła bratowa

Polecane posty

Gość u nas w rodzinie było podobnie
tylko, ze dziewczyna się wprowadziła, bo wpadła z bratem:O zaczęła się panoszyć, ale moja mama powiedziała im, że mieszkać mogą tym czasowo, a jak się nie wyprowadzą to ona ją wyrzuci i brat będzie musiał się nią zająć. Musiała postawić sprawe na ostrzu noża, bo dziewuszysko się strasznie zaczęło rządzić. Ja tylko jak przyjezdżałam to czasami stawiałam tego lenia do pionu i normalnie ją opieprzałam i przypominałam, ze nie jest u siebie. Gdy się dziecko urodziło to się zaczał lament i płacz bo za co oni mieszkanie wynajmą. Rodzice im nasi dali na pierwsze pół roku czynszu, a potem dziecko do złobka i księżniczka do pracy. Ale gdzie tam! Ona tłustego dupska nie ruszy, bo jej sie nie chce, dziecko do mojej matki woziła a sama płaszczyla dupę przed tv i kłamała, że pracy szuka niby w tym czasie:O Ponieważ rodzice nie chcieli całe życie ich utrzymywac to porozmawialiśmy poważnie z bratem, że niech trochę ruszy głową, bo ani to pracowita kobieta ani matka dobra skoro dziecko podrzuca codziennie a sama żre i seriale ogląda w tym czasie. No i brat się z nią rozstał, alimenty płaci, dziecko jak wcześniej bywało codziennie u mamy tak bywa do dziś, a ona siedzi u swoich patologicznych rodziców i pielęgnuje swoją pasję czyli żarcie i oglądanie seriali, z miesiąca na miesiąc tyłek coraz większy, pracy nie ma, żyje z tego co brat jej da alimentów. Ale do czasu, bo chcemy by brat złożył pozew o ograniczenie jej praw rodzicielskich, skoro i tak nie chce się dzieckiem zajmować to niech dziecko zostanie z bratem i moimi rodzicami.

Gość gość
"kazać przestac sie wcinać w życie" to może powiedzieć osoba samodzielna, a nie przyklejona do mamy jak brat autorki

Gość gość
Ja chyba znam autorke i jej brata. No to autoreczko będą jaja jak brat zobaczy co o nim piszesz.

Gość gość
Ona się doklada mamie? Wątpię. Więc nie ma nic do gadania. xx potrafisz czytać? autorka pisała, że sie wyprowadziała i nie mieszka u mamy, wiec do czego miałaby się dokładac mamie? dalej pisze, że mama pracuje zawodowo, ma więc swoje pieniądze

Gość gość
No takie sa dzis baby!

Gość gość
Ja chyba znam autorke i jej brata. No to autoreczko będą jaja jak brat zobaczy co o nim piszesz. a to dziwne, bo nie posiadam wspólnych znajomych z bratem

Gość gość
Ale czy ja napisalam, ze jesteśmy wspolnymi znajomymi? Po prostu znam twoja rodzinę. I wcale sytuacja nie wygląda tak jak to opisalas. Brat pracuje, ma lepszy kontakt z mama, a ciebie to boli, bo masz nudne życie i nikt koło ciebie nie skacze, bo masz beznadziejnego męża.

Gość gość
zawsze w takich tematach znajduje sie jakas kafeterianka ktora "zna"rodzine autorki:D ja kiedys zalozylam prowo na podobny temat i jakas tepa pipa klocila sie przez dwie strony ze mna ze mnie zna:D mimo, ze ja nawet bratowej nie mam:D po prostu wiekszosc kafeterianek to lenie i pasozyty i takie tematy sa uderzeniem w ich slabe punkty.

Gość gość
Ale odkrycie... Przecież ja też napisałam, że brat pracuje a kontakt z mamą ma skoro u niej mieszka, to chyba oczywiste. Natomiast to co o mnie piszesz zupełnie się nie zgadza, dlatego sądzę, ze znasz inną podobną rodzinę, których w skali kraju jest mnóstwo.

Gość gość
Ta jasne cała rodzina ma wyższe wykształcenie a wypowiedź autorki na poziomie gimbazy

Gość gość
ach te wyksztalcone rodziny:)moj maz tez niby z takiej dobrej rodziny...wszyscy po studiach,a sloma z butow wystaje taka,ze niektorzy po podstawowce maja wieksza kulture:)

Gość gość
U mnie jest odwrornie brat chce zamieszkac z sammotna mama swoja i zabrac ze soba swoja nowa kobbiete i ich dziecko bo stwierdzila ze nianczyc mu matki nie bedzie