Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

utylam 8 kg , wypadly mi wlosy z glowy niedobrze mi jak sie patrze w lustro

Polecane posty

Gość gość

tarczyca ok , cukrzycy nie mam , nerki watroba zdrowe, dajcie namiary na jakies dobre tabletki odchudzajace , mam monstrualne biodra i bebzun, jestem gotowa nawet na tasiemca tylko na wlosy nie mam pomyslu - przeszczep?? nie wiem czy mnie na to stac :( :(

Gość gość
nikt nic nie poleci

Gość gość
Może masz policystyczne jejniki. Ogólnie wiem że się tyje i włosy wypadają dokładnie nie wiem bo nikt z moich znajomych nie chorował ale zainteresuj się tym.

Gość gość
A jak sie to bada bo ja mialam usg dopochwowe w styczniu i wszystko bylo ok a na bolesne miesiaczki dostalam ketaprofen

Gość gość
Jeżeli masz miesiączki prawidłowe tz. nie skąpe to raczej nie są to policystyczne jajniki jeszcze jedno w przypadku policytycznych jajników często ma się mały wąsik ale ty raczej nie masz tego problemu to dobrze bo w przypadku tej choroby są d.trudności z zajściem w ciążę.

Gość gość
Robiłaś badania hormonów? Bralaś coś na wypadanie włosów? Może spróbuj oeparol na włosy brać, mi pomógł jak mi wypadały

Gość gość
zbadaj hormony prolaktyne ( moja znajoma ma wysoką to strasznie tyje i włosy jej wypadają z głowy a rosną na brodzie, wąsik, na brzuchu itp), testosteron, progesteron, estradiol. Idz do endokrynologa. Ja przez hormony przytyłam kiedyś 10 kg. ale jak uregulowałam je to wróciłam do swojej dawnej wagi.