Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak komuś zmieni się bardzo wygląd to można przestać go kochać?

Polecane posty

Gość gość
jakbym kochala to nie patrzylabym na wyglad.

Gość gość
Jeżeli kobieta wychodzi za czystego, pachnącego, wysportowanego faceta, a po kilku latach ma w domu brudną, cuchnącą, rozlazłą, grubą fleję, to chyba oczywistym jest, że facetowi przestało zależeć na niej. Ile można kochać nie będąc kochaną.

Gość gość
kochać- nie. Pożądać- tak.

Tralalala wychodzisz za mąż za szczupłego faceta a po 20 latach spotykasz w sypialni 1oo kilowego morsa, który podczas orgazmu sapie, charczy i dyszy, a jego ptaszka nie widać spod brzucha, z którym nie mozna iść na kajaki bo utopi kajak razem z Tobą, który powygina od swojego ciężaru koła w rowerze a 100 metrowy spacer jest dla niego wysiłkiem, nie mówiąc o wyjeździe w góry czy nawet nad morze, bo przeciez nad morzem też się poci i sapie ---- bardzo podniecający i pociągający jest zapewne i nic to nie zmienia ani w sypialni ani w uczuciach. Chyba że prowadzi się styl życia przy tv i w marketach wtedy misio się nadaje do dziwigania siat z zakupami. I żeby nie było....każdy powinien dbać o siebie, nie nakłonisz faceta na ruch skoro uprze się na leżenie przed tv, nie zmusisz go do roweru skoro woli wszędzie samochodem. Niestety niektórzy Panowie z wiekiem stają się bardzo leniwi i wygodni, tłumacząc to wiecznym zmęczeniem wynoszonym z pracy i że im sie nalezy odpoczynek. Więc takie gadanie o miłości wyłacznie za charakter i wygląd nie ma żadnego znaczenia można sobie na półkę z bajkami wstawić. Chyba że ktoś lubi odgrywać w związku rolę samarytanki znoszącej wszystko i rezygnującej z wszystkiego, nawet z seksu, bo staje się zwyczajnie obrzydliwy (obleśny), z uwagi na swojego misia.

Gość Raficzek
bull...k******.s**t... Dosłownie odwrócony obraz baby, które ciągle odmawiają seksu...masakra...

Gość gość
Up

Gość zawsze zadbana
ludzie którzy są otyli powinni zadbać o siebie bo na to mamy wpływ,mówienie sobie-on,ona i tak będzie mnie kochać choćbym ważył/a 100kg jest przejawem egoizmu,lenistwa i słabej woli

Gość zawsze zadbana
ja schudłam ponad 30kg sama dla siebie mając chorą tarczycę i dbam o siebie mimo skromnych środków finansowych więc jednak można jak sie chce,natomiast na oszpecenie w wyniku wypadku nie mamy wpływu

Gość zawsze zadbana
ja schudłam ponad 30kg sama dla siebie mając chorą tarczycę i dbam o siebie mimo skromnych środków finansowych więc jednak można jak sie chce,natomiast na oszpecenie w wyniku wypadku nie mamy wpływu

Gość chikititaona
tak jak ktoś pisze znam kobiete która wyszła za wysportowanego opalonego zadbanego chłopaka myjącego sie codziennie po kilkunastu latach ona zadbana mimo kilkorga dzieci,on zarośnięty flejtuch z puszką piwa przed tv