Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem dziwna? jechałam metrem i liczyłam na to,że pies mnie dotknie!

Polecane posty

Gość gość

wsiadłam do metra i uśmiechnęłam się, bo w moim wagonie były aż 2 psy! koło jednego (pan trzymał go na rękach) było sporo miejsca, więc od razu tam siadłam, to było maleństwo, coś jak ratlerek, ale o umaszczeniu innym i w ogóle ładniejszy, siedziałam i coraz bliżej liczyłam że mnie muśnie zimnym noskiem albo że ucieknie temu panu i wskoczy mi na kolana tak się niestety nie stało :( mam obsesję na punkcie psów, kiedyś myślałam, że przestanę taka być gdy będę mieć własnego- jednak odkąd mam mojego (kundelka) to oszalałam jeszcze bardziej!

Gość gość
jesteś psią maciorą

Gość gość
Ja mam tak samo jak Ty :D na przystankach też cmokam na pieski z nadzieja, że jakiś do mnie podejdzie i będę mogła poglaskać

Gość gość
A masz swojego pieska? Pytanie do osoby z 16:13 ja to nie wiem jak moglam tyle lat żyć bez psa

Gość gość
Pieski sa kochane, tez mam jakis instynkt psacierzynski, jak je widzę mam ochotę tulic, calowac.

Gość gość
"psia maciora" haha świetne określenie :D

Gość gość
nie znoszę śmierdzących psiurów i tych ich wieczne mokrych, klejących się nosów, fuj

Gość gość
"Szaleję" tylko na punkcie mojego psa. Nie wiem jak można podniecać się tak obcymi psami. I tak jak np. dotykanie nosem przez mojego psa jest dla mnie neutralne, tak ze strony innych psów mnie to brzydzi.

Gość gość
Jesteś dziwna, psi nos to kochane miejsce na mapie swiata, nie ma nic lepszego niz pies. Jak kiedyś znajdę faceta to koniecznie sobie zrobię z nim psa.

Gość gość
A lubisz jak Ci pies lize pipke?

Gość gość
Zbokol