Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpioszekpioszek

Miałam dwudniową miesiączkę? Mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość śpioszekpioszek

Hej, zaczęłam się starać o dzidzię myślałam że się udało choć chciałam poczekać z testem nie wytrzymałam i zrobiłam, wynik był ujemny, w niedzielę dostałam "okres" bardziej plamienie a w poniedziałek już praktycznie nic nie było. Czy są jeszcze szanse na to, że jestem w ciąży?

Gość gość
Jak było plamienie zamiast miesiączki,to może jesteś w ciąży,a może jest jakaś inna przyczyna. Powtórz test

Gość gość
ja nie mogę starasz się o dziecko i nie wiesz takich rzeczy ? jak masz dwusdniową miesiaczkę to blizniaki ,jednodniowa to córeczka ,bosz co za głupie babsko

Gość gość
Powtórz sobie test:) to plamienie mogło być objawem implantacji więc test powinien wyjść pozytywnie:) powodzenia trzymam kciuki

Gość śpioszkapioszka
Czego się sadzisz i wyzywasz? To chyba logiczne że skoro staram się o pierwsze dziecko i wystąpiło plamienie zamiast normalnego okresu mam prawo być zdezorientowana? A wizytę u gin mam za 1,5 tyg. więc jak nie masz nic mądrego do powiedzenia poza wyzywaniem to nie udzielaj się ;) Dzięki dziewczyny, powtórzę test jutro ;)

Gość gość
Zmiezr sobie ranną tem przed wstaniem z łóżka jeśli jest w okolicach 37 to ciąża, przy miesiączce obniża się do 36,2-36,5