Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy faceci klamia

Faceci nie szukaja porzadnych tylko rozrywkowych dziewczyn

Polecane posty

Gość wszyscy faceci klamia

ja zawsze bylam grzeszna, nigdy nikogo nie zdradzilam, nie oszukalam, nie obrazam ludzi, nie jestem klotliwa a faceci nie interesuja sie mna choc dbam o siebie, jestem szczupla, ubieram sie kobieco, jestem mila, kulturalna, nie pije, nie pale, nie przeklinam, a wielu facetow jakich poznalam powiedzialo mi, ze jestem nudna i ucinali znajomosc chco twierdzili ze szukaja porzadnych kochajacych, wiernych kobiet, a ja taka jestem i co? nie mam powodzenia, bo faceci klamia, nie szukaja takich lecz rozrywki i zabawy ... moje kolezanki i znajome, mowie o tej czesci dziewczyn, ktore pija, pala, imprezuja wiecznie, przekjlinaja, nie raz zdradzaly i sypialy z kim popadnie po alkoholu nigdy nie narzekaly na niepowodzenie.

Gość gość
między rozrywkową a nudziarą jest wiele miejsca

Gość prawictwo pospolite 193
nie wiem kim jesteś . Może cie nie widać ? Dlatego nie interesują sie tobą?

Gość gość
Zgadzam sie z autorka Odkad jestem suka mam powodzenie. Zycie mnie tego nauczylo.

Gość prawictwo pospolite 193
nie wiem jakie masz zalety .. Jesteś miła , jesteś dziewicą - to dobrze mi to odpowiada Wiec masz zalety , których nie mają inne panny jakie znasz i odwrotnie , one za to są bardziej towarzyskie od ciebie ..

Gość gość
Prawictwo pospolite choc dziewica juz nie jestem, lubie czytac Twoje wypowiedzi, wydajesz sie w miare normalny :-D

Gość gość
A ja gdy czytam wypowiedzi prawictwa to mało co się nie załamuje jak 30 letni facet może być takim idiotą

Gość gość
kobiety też mówią, że chcą porządnych mężczyzn a lecą na dup/ków i buraków a porządni mężczyźni zostają najczęściej długo prawiczkami