Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego pijaki robotnicy budowlani dresy wszyscy maja laski a ludzie po studiac

Polecane posty

Gość gość

h takich jak prawo, informatyka , inzynieria, medycyna maja czesto problemy zeby chociaz jedna ich chciala. Nie pytam czy tak jest, bo tak jest-wielokrotnie sie z tym fenomenem spotykam z racji wykonywanej pracy. Pytam -dlaczego tak jest?

Gość gość
no bo tak jest i już pooglądaj filmy i zobacz co cie zafascynuje czy inżynierek w okularkach czy dres robiący burdy lub chuligan to zależy od wychowania nie wszystkie kobiety takie są ale niektóre łapią zło jak pelikany a potem przenoszą to do reala proste

Gość gość
ZNOWU TY??? chory psychicznie, który pieklił się na tysiąc stron wątku o podobnej tematyce niedawno? Leczyć!

Gość gość
Niestety tak jest. OP ma racje, też to zauważyłem. Ale ja juz mam 33 lata i położyłem na to przysłowiową laskę.

Gość gość
Gupi jestes ,dresy to maja syfa hifa i trypla i sa z tego dumni. Jestes normalny to dymaj normane baby i niebecz przygupie. Bez obrazy:-)

Gość gość
ja mieszkam na ogrodzonym osiedlu, mam 29 lat i nigdy nie mialeem dziewcyny mimo iz chcialem i staralem sie, wylazilem w roznie miejsca . i gowno z tego. Paredziesiat metrow ode mnie jest osiedle z lat 60tycc, dresy pomykaja tam jak pszczoly na lace-kazdy z bardzo ladna dziewczyna, niektorzy co miesiac zmieniaja je jak rekawiczki. Ludzie bez praccy, bez zainteresowan, bez pieniedzy, bez przyszlosci.. Mimo to one za nimi szaleja. Ja z*********m na etacie, zarabiam tak ze moglbym utrzymac nawet 5 osobowa rodzine tyle ze laski wypinaja sie na mnie slynna czescia ciala. Moj kumpel lekarz rezydent, to samo. tyle ze on juz to olal i zamawia sobie d***** z roksy, ma chlopak tez sporo kasy. Ja chyba Zaczne robic tak samo. i chuj

Gość gość
Nie słyszałam żeby lekarz miał problem z kobietami, tak samo prawnik, chyba, że jest wyjątkowo szpetny... Informatycy może bardziej, chyba, że pracują w korpo i nieźle zarabiają, taki juz potrafi się odezwać, ubrać, a nie sweterek i okularki :P

Gość gość
Moj kumpel jest przecietny z wygladu a i tak zadna go nie chciala. Za to im wiekszy debil tym wiecej kobiet na koncie.

Gość Ania ying i yang
reasumując albo siła i agresja czyli dresy, budowlańcy albo bogata/wpływowa reszta np. lekarze. dlaczego Was to wciąż dziwi?? a to że mężczyźni lubią cycuszki i dupcie też? :P

Gość gość
Gdybym była młodsza, z pewnością zainteresowałabym się Tobą, a nie dresem. Obecnie się rozwodzę. Na razie nie planuję związku, ale nawet jak bym chciała, to na pewno nie z dresem, bo to przekręt, mafia, bardo możliwe, że bumelant i agresor, to byłabym nienormalna ładując się w takie coś nawet w imię ekstra tatuażu na łydce takiego gostka. Z dresami są dziewczyny proste, a Ty takich szukasz? Blachar? Gdzie wychodziłeś, co robiłeś, że nikogo nie znalazłeś? Jak rozmawiałeś?

Gość Taki gość
Teraz studia może mieć każdy,ale to nie jest wyznacznik.Więc co to za chore porównanie?Może faceci w typowo męskich zawodach, są dla kobiet bardziej kręcący,może sa bardziej zaradni życiowo, a może bardziej inteligentni?

Gość gość
Nie słyszałam żeby lekarz miał problem z kobietami, tak samo prawnik, chyba, że jest wyjątkowo szpetny... Informatycy może bardziej, chyba, że pracują w korpo i nieźle zarabiają, taki juz potrafi się odezwać, ubrać, a nie sweterek i okularki jezyk.gif xxxx Pomyślałam to samo, także nie będę się wysilać. Racja.

Gość gość
Haha

Gość gość
Bo to są tępe dzidy po płatnych "studiach" a na te "studia czy szTÓdJa" idą bo taka moda jest. Dziś każdy debil ma jakieś tam "studia" na jakieś płatnej wyższejszkółce. Dziewczyna po dobrej szkole z ambicjami nie zwiąże sie z tępym ledwie piśmiennym prymitywem z budowy śmierdzącym potem i wódą. Po prostu kretynów w tym kraju jest cała masa więc prymitywne kretynki wiążą sie z sobie podobnymi.Tylko jakie życie ich czeka? Bieda, niewolnicza praca jak parobek za grosze a jeszcze dzieci sobie napłodzą i będą wiedli gówniany żywot. Nie ma czego im zazdrościć.Czego? Gęby nie skalanej żadną myślą, roszczeniowego "bLONT" tępaka, smrodu z ryja? Przecież te dresy wyglądają jak karykatury sportowca, jak brakujące ogniwa w teorii Darwina a że "lachuny" na nich "leco" to świadczy o tępocie. Zresztą większość tych dzid jest z urody baaaaaaardzo przeciętna tylko mają wielkie mniemanie o sobie.

Gość gość
"Ludzie bez praccy, bez zainteresowan, bez pieniedzy, bez przyszlosci.. Mimo to one za nimi szaleja" Skoro twoim targetem są blachary latające za dresami to nie dziw się że nie możesz nikogo znaleźć. Dla tępej blachary zawsze będziesz kimś spoza jej środowiska czyli zawsze niżej niż dres, dla normalnej kobiety też nie jesteś interesujący bo oglądasz się za blacharami.

Gość gość
Bo to szpagatowa inteligencja

Gość gość
Bo sukces zawodowy czy tam lepsze wykształcenie nie musi równać się sukcesem osobistym, to są dwie różne kwestie