Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facetów odpychaja włosy u kobiety w nietypowych miejscach?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Mam nadmierne owłosienie na ciele występuje ono w okolicach o***tu, na tyłku, na plecach, w okolicach brodawek sutkowych,na karku, na brzuchu itd. Mam faceta, ale nie potrafię się przed nim rozebrać. Mimo, że on mnie bardzo pociąga i ja jego też to te moje włosy mnie hamują przed seksem. Mówi mi często jaką jestem atrakcyjna itd. Ale co z tego skoro mam problem z nadmiernym owłosieniem. Boje się mu o tym powiedzieć a właściwie nie wiem jak zacząć. Panowie jakbyście na to zareagowali? Unikalibyscie seksu? Napiszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam

zrób coś tym. Ostatnio grałem w siatke z jakimiś obcymi ludźmi. Była tam ładna czarnulka ale coś tak z daleka mi niepasowało. Przyjrzałem się bliżej a ona miała czarne ręce od ciemnego owłosienia i to samo na karku. Niestety źle to wygląda. Dla mnie kobieta powinna być pozbawiona włosów WSZĘDZIE oprócz głowy.

Gość gość
Na rękach mi nie widać jakoś bardzo włosów nawet z bliska na karku też nie widać z daleka

Gość gość
Brunetos, to może blondynki mają golić jasny meszek na rękach, brzuchu? Moze plecy i kark do tego? Niedoczekanie twoje...

ja bym w życiu nie ogoliła nawet ud,po co skoro to nie włosy a meszek? brunetos ma chore podejście...

Gość gość
Ja tak samo jak HIM, też ud nie mam zamiaru golić. Po co? Mam jasny meszek, który jest niewidoczny, a jak zaczne golić to będą czarne, grube włosy i co 3 dni będe musiała golić całe nogi - od kostek do ud. Bez sensu.

ja tak zrobiłam z pachwinami, jeszcze 2 lata temu nie goliłam,były białe i pojedyncze a teraz muszę golić bo przez ogolenie właśnie się wzmocniły i rosną intensywniej.

Gość gość
tez tak mam i temu musze praktycznie codziennie wszystko golic a rosna szybko ze huhu. Depilator, peseta, golarka i krem sensual do depilacji bo nawet wąsik musze ;/ ( nikt nigdy nie widzial mojego wasika naszczescie uffffff) Wymienie co musze golic : nogi,pachy,rece, na duzym palcu u nog rosna mi wloski to peseta zwykle 3-4 ich jest tylko, uda, o***t, wzgorek, brzuch, na twarzy wasik i z pieprzyka wyrasta jeden czarny co jakis czas wyrywam no i oczywistosc - brwi, a i jeszcze pojedyncze wloski w okol sutkow i to chyba wszystko czyli praktycznie ja cale cialo musze

ale ok niektóre laski muszą golić uda nic nie mówię ale ręce? czy posladki? znam parę co kobieta depiluje całe ciało (twarz,uszy,ręce,brzuch,pośladki wszystko!) i wiecie co? wygląda dziwnie...

ja gole regularnie tylko pachy,łydki,okolice bikini i odb/ytek,wzgórek podcinam lub robię wzorek, no i moją brodawkę na twarzy przez takiego jednego! miałam białe cienkie włoski na niej ale jednemu takiemu bardzo przeszkadzało i raz na 3 miesiące obcinam nożyczkami.

Gość gość
Ja tez mam nadmierne owlosienie ale jakos sobie radze nogi gole cip.ke przejade maszynka elektryczna do wlosow ale nigdy na zero ktociutko . O***t zostawiam. Wasik i brodka plastry co dwa tyg. Pachy co 3 dni. A na brodawkach wyrywam. Moj maz nie narzeka a wlosy lonowe mu nie przeszkadzaja.