Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mam chłopaka ale zakochałam sie w innym, POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Od 10 miesięcy jestem w związku. Jakiś czas temu pojawił się ktoś nowy z kim uwielbiałam spędzać czas i się dobrze gogadujemy, obiecałam sobie, ze się nie zakocham. Niestety stało się odwrotnie. Z czasem wiedziałam, ze jeżeli nie przestaniemy się spotykać ja nadal będę coś do niego czuć.... Powtarzałam mojemu chłopakowi że go kocham i że go nie zostawię, chociaż z czasem sama nie wierzyłam w moje słowa. W momentach kiedy w moim związku były upadki to ON był obok i mnie wspierał, przez mojego obecnego chłopaka dużo płacze i dużo cierpię, ale wiem że jednak coś do niego czuje. Niestety zdarzyło się coś przez co potrzebuje pomocy. Po spotkaniu z chłopakiem umówiłam sie wieczorem z NIM i doszło do pewnej sytuacji, nie wiem jak to sie stało, ale zaczynam, zaczelismy się całować, najgorsze jest to że tego nie żałowałam i poczułam się szczęśliwa gdzie wcześniej nic mi nie dawało tyle szczęścia, nawet seks z chłopakiem. Nie wiem co zrobić, potrzebuje pomocy, może ktoś z was znalazł się w podobnej sytuacji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować