Gość gość Napisano Lipiec 30, 2015 Od 10 miesięcy jestem w związku. Jakiś czas temu pojawił się ktoś nowy z kim uwielbiałam spędzać czas i się dobrze gogadujemy, obiecałam sobie, ze się nie zakocham. Niestety stało się odwrotnie. Z czasem wiedziałam, ze jeżeli nie przestaniemy się spotykać ja nadal będę coś do niego czuć.... Powtarzałam mojemu chłopakowi że go kocham i że go nie zostawię, chociaż z czasem sama nie wierzyłam w moje słowa. W momentach kiedy w moim związku były upadki to ON był obok i mnie wspierał, przez mojego obecnego chłopaka dużo płacze i dużo cierpię, ale wiem że jednak coś do niego czuje. Niestety zdarzyło się coś przez co potrzebuje pomocy. Po spotkaniu z chłopakiem umówiłam sie wieczorem z NIM i doszło do pewnej sytuacji, nie wiem jak to sie stało, ale zaczynam, zaczelismy się całować, najgorsze jest to że tego nie żałowałam i poczułam się szczęśliwa gdzie wcześniej nic mi nie dawało tyle szczęścia, nawet seks z chłopakiem. Nie wiem co zrobić, potrzebuje pomocy, może ktoś z was znalazł się w podobnej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach