Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem. Pytanie do samców. .

Polecane posty

Gość gość 41 lat
odpowiem ci po sobie - jak miałem 25 lat to bylem z glupi na związek, nie doceniałem go, ciagle mnie ciągnelo do innych kobiet i innych etc Uważam że tak to ustawila natura, to bylo silniejsze ode mnie. Dopiero jak skonczylem 33 lata zacząłem te sprawy widzieć inaczej i dążyć do dłuższego związku, tak to jest. Bylem po prostu niedojrzały jak to sie mówi i nie rozumowałem tak jak teraz. Sorki ale pewnie ciebie spotkalo to samo co bylo ze mną

Gość gość
A ja uważam ze większość związków po czasie wygląda wlasnie tak jak autorka opisuje. Malo to kobiet pisze tu na kafe ze facet nie jest nimi zainteresowany? I te rady zeby go olac. No to nic nie da on sie nie zmieni. I tak tego nie zauwazy ; p

Gość gość
Czyli nie ma co czekać na zmiany. Trzeba ich dokonać. Dobrze, że teraz to wiem i nie będę się męczyła.

Gość wielkiSzodan
>W domu ma wszystko. Dobre jedzenie, czysto, swietny seks (w tym sie super dopasowalismy dlatego dziwi mnie ogolna sytuacja, ktora zaraz przeczytacie), czas na rozmowe i cokolwiek zapragnie. To nie narzekaj. O inne baby badz zazdrosna i sie awanturuj, jesli niepomoze, kopnij go w tylek. Pamietaj ze to rola kobiety chronic twojego mezczyzne przed pokusami! Bo facet czy chce czy nie chce - jak mu ktos rozlozy nogi, to i nawet Papiez by sie skusil w 90%... :P Reasumujac: docen co masz, ale za inne baby musisz go gnoic jak psa. To jak najbardziej wypada.

Gość gość
Moim zdaniem tu nie ma nic do rzeczy, że ma dzieciaki. Przestań wstawać o 4 rano robić mu śniadanie i nie budź do pracy. Zostaw mu dzieciaki i wyjdź gdzieś dla siebie i zabaw się (wiem że trudno to zmienić) ale pokaż mu że też masz swoje zainteresowania a nie jego życiem żyjesz tylko. Zacznij się stroić (nie dla niego) i wtedy zacznie się tobą interesować. Jeśli robisz mu pretensje on bardziej żyje w przekonaniu że ma Cię dosyć... To może potrwać dłuższą chwilę zanim otworzy oczy. Nie załamuj się i nie stresuj. Rób to co lubisz, ćwicz, tańcz, baw się z dzieciakami, śpiewaj, wyjdź gdzieś wyperfumowana a on wtedy zacznie się Tobą interesować a nie jakimiś obcymi babami. AAA i jeszcze zablokuj sobie telefon albo też dla jaj dawaj lajki i załóż konto randkowe tak jak on ;). Ps jeśli nie jest zazdrosny, nie sprawdza Ci o 3 nad ranem telefonu, jeśli Cię nie śledzi gdzie ty łazisz to znaczy że Cię nie zdradził (facet mojej matki pomimo wieku 40 zachowuje się jak twój i zawsze się tłumaczył dla żartów) a co do czego to nie chce zostawić mojej mamy... ile nerwów miałam na niego ale cóż "widziały gały co brały" do mojej mamy ale teraz jest szczęśliwa) możesz tym być zmęczona więc lepiej odejść od takiej osoby ale zrobisz co zechcesz )

Gość gość
A czemu jeśli mnie nie śledzi i nie patrzy co robię to znaczy, że mnie nie zdradził? Jakie to ma przełożenie?