Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mial sie o to prawo obrazic? jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

mój facet od kilku dni przekladał spotkanie ze wzgledów służbowych. Z wtorku na środę, ze środy na czwartek. W koncu w srodę napisał, ze nie wie czy bedzie mogl w czwartek czyli dzisiaj i dopir dzisiaj ok 11:30 mi napisał, ze mozemy sie sotkać na chwile wieczorem. A ja mu napisalam( zgodnie z prawda) że już myslslam ze nasze spotkanie nie dojdzie do skutku i sie umowiłam z przyjaciołkami ,ale może poniedziałek będzie lepszym dniem A on nie odniósł sie do mojej propozyzji w poniedziałek, napisał tylko ,że szkoda ,ze zmieniłam plany i że może w przyszłym tygodniu się uda, a jakbym sie stęskniła za nim zebym mu dała znać... Jest na mnie zły? To ja przegiełam? Naprawde sie umówiłam bo zadzwoniły do mnie przyjaciółki a on nie dawał znac co i jak wiec sie umowiłam

Gość gość
up

Gość gość
haha, fajne takie przepychanki :) W tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz :D

Gość gość
No ja chce, tylko, ze kurcze no ile razy mozna przekladać spotkanie , a dzisiaj pomyslalam ze pewnie znow nic z tego skoro do poludnia nie dawał znaku i nagle on sie odzywa ,że jednak moze jak ja juz cos sobie zaplanowałam :O

Gość gość
Dobrze zrobilas i poniedzialkowe spotkanie tez przeluz na inny termin oczywiscie w ostatniej chwili ze niby cos ci wypadlo a zobaczysz jak bedzie nalegal i naciskal na spotkanie. Czasami trzeba zastosowac podstep zeby postawic chloptasia do pionu.