Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moja corka pali? Mam sluszne podejrzenia?

Polecane posty

Gość gość

Z mezem jesteśmy dosyć wysocy. Ja mam 179 cm , mąż 198 cm , ale corka 16 letnia to taki kurd**el az można zdeptać. Ma 156 cm i nie zapowiada się ,aby więcej urosła. Stoi w miejscu już od 2 lat. Zaczynam podejrzewać ,ze ona musi palic ,ze tak wzrost jej się zatrzymal i jest zdecydowanie za niska biorąc pod uwagę, ze rodziców ma bardzo wysokich , a w genach powinna odziedziczyć wysoki wzrost. Syn 19 letni ma 188 cm , wiec to normalne ,ze po nas, lecz ten jej niski wzrost jest dla mnie dowdem ,ze corka od kilku lat musi popalac, bo innego wytłumaczenia nie ma,a nie od dziś wiadomo ze palenie w wczesnym wieku hamuje wzrost . Co myślicie? Powiedziałam jej to ,to tylko się na mnie wymownie spojrzała, pukla się w czolko i wyszła do swojego pokoju z posmiechiwaniem . Mam racje??

Gość gość
hehehe racje to ma Twoja córka, że pukła się w czoło:)

Gość gość
ja piernicze prowo

Gość gość
A może jednak ojciec jest niski :D i zwalasz na corke

Gość gośćautorkapyta
nie provo, uprzedzam ze pytam poważnie, dlatego ze niejednokrotnie slyszalamw programach naukowych ,ze palenie wstryzmuje rosniecie a tym bardziej w wieku dojrzewania palenie papierosow hamuje wzrost i jets to naukowo udowodnione, wiec dlaczego mam tak nie myslec? Rok temu w Fokusie o tym czytałam caly obszerny artykul

Gość gość
ale glupia jestes hahahaha nie slyszalas o tym, ze wzrost mozna odziedziczyc po przodkach? nawet pra pra dziadkach. tylko na tej podstawie podejrzewasz corke o palenie? hahaha usmialam sie do lez. corka ma racje ze cie wysmiala.

Gość gość
Jeśli to przypadkiem nie troll (w co wątpię), to powiem tak: możesz zawsze pójść z córką do endokrynologa i zbadać poziom hormonów wzrostu, ale to już mega ostateczność. Albo przyjrzeć się, czy w pokoleniu Twoich rodziców nie ma niższych osób a jeśli są, to uznać, że córka też taka będzie. Genetyka niestety nie gwarantuje, że dzieci odziedziczą po rodzicach najlepsze cechy ;) Palenie raczej byś poznała po zapachu włosów i ubrań.

Gość gość
hehe dobre 10/10

Gość gośćautorkapyta
pisałam ze jej ojciec ma 198 cm, wiec do niskich się nie zalicza. U nas wszyscy wysocy, nawet dziadkowie z dwóch stron, moje i meza rodzeństwo tez wysocy. Ona jedyna taka niska z wszystkich. Nie sadze ze taki jej urok, dlatego podejrzewam, ze musi od dobrych 2 lat palic, bo stoi w miejscu od 2 lat i nie urosła wiecej

Gość gośćautorkapyta
Jak corka potrafi 2 razy dziennie się przebierać od razu po szkole, inne ubrania zakalda na podwórko zaraz po przyjsciu do domu,to ja nawet nie wyczuje . Z tego co wiem to u mnie i meza w rodzinie każdy był wysoki i widze po zdjęciach . Corka jest bardzo drobnej postury, ma 156 cm i wazy 41 kg. Wyglada jak 13 latka

Gość gość
ale bzdury wypisujesz. ja pale od 14 roku zycia i karlem nie jestem mam 174 cm a w mojej rodzinie wszyscy ponizej 170, matka 155 siostra 160 wiec nie pitol. nawet dziadkowie byli niscy.

Gość gość
malych ludzi Pan Bog stworzyl ,a jak widac na twoim przykladzie, wielkie osly same porosly : P

Gość gość
mój palący ojciec ma 185 cm i zaczął palić jako nastolatek ty albo opóźniona jesteś albo co? masz nastolatkę to i ty sama nie masz 20 lat, a takie durnoty piszesz, jakbyś nigdy nic nie przeczytała mądrego

Gość gość
Jeżeli to nie prowo tu musiałabys wyczuć smród papierosów. No, chyba że sami palicie, to wtedy przyczyna niskiego wzrostu może być bierne palenie. :p

Gość gośćautorkapyta
gazeta Focus która czytam nie jest zadnym stekiem bzdur, oglądam tez programy naukowe i to samo mowią o czym pisze. To jest udownodnione

Gość gość
Dziękuję autorko za poprawienie humoru. Dawno tak nie smialam sie. ;)

Gość gość
gazeta Focus hehehehe hiiiii aaaaaaaa nie mooooogggggeeeeeee ubaw po pachy hahahaha

Gość gość
Focus prawde ci powie, zrob test na inteligencje

Gość gość
uczepilas sie tej wersji o paleniu jak arab koziej doopy, daj sobie spokoj kobieto