Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mialam niby wszystkie zęby zdrowe az poszlam do wpasionej kliniki i rycze teraz

Polecane posty

Gość gość

bylam u dwóch stomatologów wczesniej i mowili mi ze zeby mam zdrowe niby itd.. az poszlam z ciekawosci do wypasionej kliniki w krakowie galeria usmiechu i rycze az teraz.. wyobrazcie sobie ze wczesniej mialam rtg zębów i dwaj stomatolodzy nie widzieli nic niepokojącego .. a w galerii super sprzęt i komputer pokazywal kazdy mój ząbek.. i okazalo sie ze mam az 15 zębów do leczenia.. a koszt jednej plomby to minimum 200 zł wyszly mi jakies ubytki pryszyjkowe na kilku zębach i inne rzeczy..na przyklad zle leczone zeby kanalowo wczesniej itd.. w sumie wyliczyli mi 7 tysięcy koszt. radze wam zebyscie tez poszli do takiej wypasionej kliniki bo wy moze tez macie niezdrowe zeby mimo ze dentysci wam mówia ze okey.. ja mam biale i ladne i naprawde nie widac tych ubytków przyszyjkowych itd..a na kompie wyszlo..:( az sie poryczalam...

Gość gość
a wez naciagacze

Gość gość
a ile za przeglad i ten wypasiony komputer?

Gość gość
jak naciagacze??? oni maja lepszy sprzęt itd.. więcej widzą:( okazuje sie ,że nawet ktos kto uwaza swoje zeby za zdrowe jak tam pójdzie to pewnie wyjdzie prawda.. wyjda ubytki przyszyjkowe itd..a tego nie widac t na zwyklych rtg :( lekarz powiedzial mi ,ze grozi mi stan zapalny i utrata nawet wszystkich zebów jesli z tym nie zrobie porządku..:( poza tym powiedzial ,że ludzie z zepsutymi zebami umierają szybko i choruja..to faktycznie prawda.

Gość gość
Moze idz po druga opinie. Ja tez mam 2 ubytki przyszyjkowe, od wielu lat i moj dentysta uwaza ze nic sie z nimi nie dzieje. Kolejny dentysta od razu chcial plombowac -- wiadomo, kasa.

Gość gość
za przegląd dałam 150 zł bo byłam tam aż poltorej godziny.klinika naprawde robi wrażenie o obsługa wchodzi az do tyłka

Gość gość
kochana jak to masz ubytki przyszyjkowe i nie plombujesz tego???? przeciez mozesz stracic zeba bo wkoncu kanał sie zepsuje kazdy ubytek przyszyjowy to potem kanal leci.. a widac ci ze masz ten ubytek czy nie?? mi stomatolog mowil ze kazdy ubytek przyszyjkowy to niestety nawet usuniecie zeba moze byc..

Gość gość
niestety ubytki przyszyjkowe to najgorsze co może być. zawsze prowadzi do leczenia kanałowego. chyba ,że cudem sie zauważy to ,ze sa i szybko zaplombuje.

Gość gość
Nonsens, mam 2 od wielu lat i zeby zdrowe. Nic sie nie dzieje. Chyba wasi dentysci sa z 19 wieku. A juz straszenie pacjenta uwazam za najbardziej prostacka zagrywke.

Gość gość
ufam swojemu dentyscie, drogo nie znaczy dobrze.

Gość gość
bo moze ty masz te ubytki niewidoczne prawie wcale??minimalne? jesli ubytki widac to wiadomo ze to bardzo zle.

Gość gość
moglas autorko dbac o zeby

Gość gość
HAHA